Kezdőlap EGÉSZSÉG Íme egy gyógynövény, ami örökre megszabadít az ízületi fájdalmaktól!

Íme egy gyógynövény, ami örökre megszabadít az ízületi fájdalmaktól!

Hirdetés

Az ízületi gyulladás, és a hozzá társuló sokszor elviselhetetlen fájdalmak számos ember életét megkeserítik. A fájdalomcsillapítók egy darabig enyhítik a problémát, de ha tartósabb jobbulásra számítunk, próbáljuk ki az alábbi természetes módszert.

Készítsünk nadálytő kenőcsöt, tinktúra segítségével, és végleg búcsút mondhatunk a keserves fájdalomnak. A fekete nadálytő könnyen beszerezhető, vagy mi magunk gyűjtjük be a természetből, vagy egy gyógynövényboltban megvásároljuk a szárított változatát.

Hirdetés

Mivel kissé macerásabb elkészíteni a tinktúrát, a legjobb, ha készen szerezzük be.

Miután megvan a tinktúránk, foghatunk is neki a csodahatású kenőcs elkészítésének.

100-150 gramm tiszta, sótlan disznózsírt olvasszunk össze kis lángon, 1 teáskanál méhviasszal. Addig kevergessük, míg felolvad, majd hagyjuk kihűlni, míg félig megszilárdul a keverék. Ezután fokozatosan adjuk hozzá a nadálytő tinktúrát, közben erősen kevergessük. Annyi tinktúrát adjuk hozzá amennyit felvesz a zsír, de vigyázzunk arra, hogy a zsíros állaga megmaradjon közben. Ne legyen túl vizes, túl híg összhatású.

Mikor úgy gondoljuk, hogy készen van, teszteljünk egy kisebb adagot a kézfejünkön. Ezt a házi kenőcsöt használhatjuk égési sérülések, ficamok, gyulladások, zúzódások esetén, de leginkább ízületi problémákra ajánlott. Reuma, és törések esetén hetente egyszer, fürdés után alaposan masszírozzuk be a problémás területet.

Ezután kössük be egy tiszta kendővel, és maradjunk így egy-két órára. A fekete nadálytő kenőcs serkenti a csontszövetek regenerálódását.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés