Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Íme a recept, ami segít megszabadulni a ráncok nyaktól és dekoltázstól! Köszönetet...

Íme a recept, ami segít megszabadulni a ráncok nyaktól és dekoltázstól! Köszönetet mondasz majd érte!

A nők életkora leghamarabb a nyakukon, és a dekoltázsukon látszik meg. Hiába fordítasz hangsúlyt arra, hogy ne legyen narancsbőröd, vagy hogy megfelelően hidratáld az arcod, ha elhanyagolod a két legárulkodóbb terület ápolását.

Az alábbiakban megmutatjuk, hogyan ápold megfelelően a bőröd annak érdekében, hogy ne ráncosodjon időnap előtt.

Tisztítás

A bőrnek szüksége van a rendszeres, és alapos tisztításra. Így megszabadulhatunk az elhalt hámsejtektől, és könnyebben regenerálódik a bőr.

A megfelelő termék kiválasztása

Mindig a bőrtípusunknak megfelelő kozmetikai termékeket válasszuk ki. Ne felejtsük, hogy, ami a barátnőnknek jó, nem biztos, hogy nekünk is megfelel. A nyak és a dekoltázs bőre más krémet igényel, mint például a testünk.

Megfelelő kezelés

Miután bekentük a bőrünk, masszírozzuk jól bele a krémet. Így bejut a mélyebb rétegekig, és a megfelelő vérkeringésről is gondoskodhatunk.

A szakemberek szerint jó, ha nem temetjük bele az arcunk a párnába alvás során, hiszen így elősegítjük a ráncok kialakulását. Ugye ébredtél már te is reggelente gyűrött arccal? Esténként mindig ápoljuk az arcunk, ehhez használjunk egy természetes, finomítatlan olajat. Lehet akár napraforgó, akár mandula, akár szőlőmag olaj.

Egy kevés sós, langyos vízbe mártsunk bele egy kisebb törölközőt, majd csavarjuk ki, és borítsuk a dekoltázsunkra, nyakunkra. Egy vattakorongra cseppentsünk pár csepp olajat, és ezzel kenegessük át egyenletesen a nyak, és a dekoltázs területét. Majd fedjük le fóliával, és egy törölközővel. Egy fél óra múlva mossuk le a fölösleges olajat meleg vízzel.

Készítsünk jégkockát friss fűszernövények, és egy kevés olívaolaj segítségével, majd ezzel dörzsöljük át a nyakat, és a dekoltázst. Ezután hidratáljuk megfelelően.

Ez a keverék szintén nagyon hatásosan táplálja a bőrt.

Hozzávalók:

  • 2 evőkanál tehéntúró
  • 1 fél narancs leve
  • 1-2 evőkanál magas zsírtartalmú tejszín

Alkalmazás:

Keverjük össze a hozzávalókat, kenjük be vele a nyak, és a dekoltázs területét, majd 15 perc múlva mossuk le hideg vízzel.

loading...