Kezdőlap EGÉSZSÉG Így szüntesd meg azonnal a magas vérnyomást

Így szüntesd meg azonnal a magas vérnyomást

Hirdetés

A magas vérnyomás nem válogat és már egész fiatal korban is szenvednek tőle az emberek. Számos dolog előidézheti, a megelőzésére pedig gyógyszeres kezelést tudnak ajánlani az orvosok.

 

Hirdetés

Számos jel mutat arra, hogy a beteg magas vérnyomás-betegségben szenved.

Az első jelek azonban gyakran nem tipikusan magas vérnyomás betegségre utaló tünetek és észrevehetetlenül fejlődnek ki. Ez azt jelenti, hogy a betegség nehezen beazonosítható az érintettek számára.

Nehéz elalvás, alvási nehézségek, nyugtalan alvás, nyugtalanság lehetséges következményei lehetnek a betegségnek. További lehetséges jel lehet a fülcsengés is. Szellemi és fizikai leterheltség alatt jelentkező fejfájás, szédülés szintén jelei lehetnek a betegségnek.

50 év körüli nők esetében a magas vérnyomás tünetei hasonlóak lehetnek a menopauza tüneteihez (hőhullám, szédülés, hangulatváltás). Középkorú férfiak esetében a kezeletlen vérnyomás erekciós problémákat okozhat. A tartós magas vérnyomás hatására kifejlődő szívproblémák jele lehet a rövid légzés, mellkasi fájdalmak vagy megerőltetés közben a mellkas tájékán érezhető szorult érzés. Az aritmia oka szintén lehet a magas vérnyomás.

A fentiekhez hasonló tartósan fennálló tünetek esetében keresse szakorvosát vagy kezelőorvosát.

Ezt a módszert, amelyet most bemutatunk, a katonák használják gyorsan alkalmazható “gyógyszerként”, amely a magas vérnyomás csökkentése mellett képes bármilyen fájdalom csillapítására is. Alkalmazásával hihetetlen rövid időn belül megszűnik a fájdalom, a szédülés a rosszullét azonnal véget ér.

Íme a gyors segítség alkalmazása:

“A szomszédom egy nyugdíjas katonatiszt,aki megmutatta nekem ezt a trükköt.”

A bal kéz középső ujján lévő középső pontot (a képen látható módon) egy toll hegyének segítségével meg kell nyomni körülbelül 1 percen át. Kissé fájdalmas lehet, ez azonban blokkolja a fájdalmakat is. Majd meg kell ismételni a jobb kéz középső ujján is.

Ez természetesen csupán egy gyors segítség és egy tanács arra, ha rossz helyzetben, rosszkor érint minket a vérnyomás probléma. Ha hosszabb távon tapasztalunk magas vérnyomást, keressük fel orvosunkat.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés