Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Így szabadulhatsz meg a szőrszálaktól gyanta és borotva nélkül! Ez mágia!

Így szabadulhatsz meg a szőrszálaktól gyanta és borotva nélkül! Ez mágia!

Hirdetés

Rengeteg nő szenved testszerte megjelenő nem kívánatos, makacs szőrszálaktól. Sokan belefáradnak az állandó és nem túl esztétikus borotválkozásba és az egyéb szokványos módszerekbe. Vannak, akik a dárga kezelési módszerektől sem riadnak vissza a vágyott simaság eléréséért.

Egy természetes szert szeretnénk bemutatni most nektek, amellyel a kívánt hatást lehet elérni megfizethető áron. Hálával tartozunk érte az anyatermészetnek.

Hirdetés

Ez a szer Mianmarból (Burma) származik és több, mint 400 éves múltra tekint vissza. Segít véglegesen megszüntetni a nem kívánt szőrszálakat, anélkül, hogy gyantázni vagy borotválkozni kellene, és ami a legfontosabb, károsodás nélkül. Ennek a természetes receptnek nincs mellékhatása. A készítmény a Thanaka por és a Kusumba olaj keveréke.

Arckezelés 

Keverj össze 1 evőkanál Thanaka port 2 evőkanál Kusumba olajjal, amíg sűrű folyadékot nem kapsz. Ezután alkalmazd az arcodon bárhol, ahol nem kívánt szőrszálakat látsz. Hagyd rajta hatni legalább 2 órát és mosd le. Akár egész éjszakára is fenn hagyhatod és reggel is lemoshatod.

Test kezelése

Keverj össze 2 evőkanál Thanaka port 5-6 evőkanál Kusumba olajjal, amíg sűrű folyadékot nem kapsz. Alkalmazd a keveréket a testeden bárhol. Hagyd hatni legalább 2 órát, majd öblítsd le vagy hagyd fenn éjszakára és reggel mosd le.

Ez a keverék képes arra, hogy megállítsa a szőr növekedését és a vastag szőröket is elvékonyítja.

A kezelést három héten át naponta érdemes megismételni.

Fontos!, hogy először kipróbáld egy kis területen, hogy a bőröd mennyire tolerálja az összetevőket

Thanaka por

Burmai nyelven a thanaka elefántot jelent és maga a por a burmai Thanaka fa kérgének pora. A halványsárga port széles körben alkalmazzák a bőrápolásban is, hiszen segít a pattanások és gombás tünetek eltávolításában is.

Kusumba olaj

A Kusumba olajat a Kusumba magjából nyerik ki sajtolással és lenyűgöző hidratáló tulajdonsággal rendelkezik. Gyakran alkalmazzák együtt a Thanaka porral.

tudasfaja.com

Hirdetés