Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK Így lesz pár fokkal melegebb a lakásban! Ezek a radiátor trükkök semmiben...

Így lesz pár fokkal melegebb a lakásban! Ezek a radiátor trükkök semmiben sem kerülnek!

Hirdetés

A fűtési szezonban mindenki szeretne a jó meleg lakásban megpihenni, de sokszor azért nem merünk melegebbet csinálni, mert tudjuk, hogy magas lesz a fűtési számla.

Ha azonban az alábbi radiátor trükköket kipróbáljuk és alkalmazzuk, akkor néhány fokkal melegebbet csinálhatunk odabent és mindez nem emeli majd meg a számlánkat sem!

HirdetésLégbuborék

Célszerű figyelni a radiátort, amikor bekapcsol a fűtés. Ha furcsa szörcsögő, zavaros hangokat hallunk és a radiátort megérintve is azt tapasztaljuk, hogy nem egyformán meleg, akkor levegőztetni kell!

Portalanítás

A radiátort nem elég légteleníteni, ugyanis ha vastag porréteg veszi körül, az is jelentősen képen csökkenteni a hőmérsékletből.

A helyA lakberendezés során többen megfeledkeznek arról, hogy tulajdonképpen a radiátor is egy bútordarab, amit nem célszerű hatalmas, vagy kisebb bútorokkal eltorlaszolni, ha melegebbet szeretnénk a lakásban.

Polc

Egy nagyszerű trükk, amit kevesen ismernek! Vagyis, ha egy polcot szerelünk a radiátor fölé, azzal nem csak a lakást dekorálhatjuk, hanem azt is elérjük vele, hogy a radiátorból áramló meleg ne felfelé áramoljon, hanem szét a lakásban.Hőtükör fólia

Bár ma már csak nagyon kevesen használják, mert úgy gondolják rontja a lakás megjelenését, viszont tény és való, hogy sokkal melegebbet csinál és segít is hosszabb távon megtartani azt, ami mellett még a pénztárcánkat is kíméli.

Szerző: tudasfaja.com

 

Hirdetés