Kezdőlap EGÉSZSÉG Így formáld át az egész tested pár nap alatt! Az eredmény feszes,...

Így formáld át az egész tested pár nap alatt! Az eredmény feszes, lapos has, formás fenék, izmos lábak és nulla narancsbőr!

Ne feledd, hogy az vagy amit megeszel! Ha formás fenékre vágysz, akkor nem csupán az étkezéseden kell változtatni, hanem a megfelelő mozgásformát is ki kell kiválasztani!

 

Alapvető tippek:

A feneket formálni nagyobb testmozgás nélkül szinte lehetetlen. A cél eléréséhez követnie kell két dolgot, a Glute-erősítő edzést, és az egészséges táplálkozást.

A testmozgás után a fenék a javítási ciklusban van, és elengedhetetlen a megfelelő típusú és mennyiségű élelmiszer kiválasztása annak érdekében, hogy a popsi formálódjon.

Ne feledjen egy egyszerű szabályt! Ha a súlyát szeretné növelni, akkor többet kell ennie, amennyiben csak a fenekét szeretné növelni, akkor rendszeres mennyiségben kell ennie.

A túlzás soha nem hoz sok jót, ezért ne egyen túlzott mennyiségű fehérjét vagy szénhidrátot, mivel az egészségügyi problémákhoz vezethet.

Naponta legalább egy darab gyümölcsöt mindenképpen fogyasszon el, bár az ajánlott bevitel 5-3 között helyezkedik el.

Ha már jól bevált edzésprogramja van, javasoljuk, hogy egy edzés után fogyasszon fehérjedús italt.

Táplálkozás:

A jól bevált fehérjék természetes forrása a tonhal, tojás, pulyka, csirke, tilápia, hüvelyesek, túró, sovány vörös hús,  és bármilyen hal (nem sült).

Cserélje a fehér kenyeret és a tésztát teljes kiőrlésű vagy teljes kiőrlésű gabonákra. A jó izomzat fenntartásához szükséges szénhidrátok a quinoa, a barna rizs, a zab, a teljes gabonafélék, az édes burgonya és a kuszkusz.A rossz zsíroktól eltérően a jó zsírok széles körű egészségügyi előnyökkel járnak. Segítenek továbbá az álmaid testének megformálásában és még a testsúlycsökkenésben is. Az egészséges zsírok legjobb forrása a halolaj, az extra szűz olívaolaj, a mandula, a dió és a mogyoróvaj.

Fókuszban az antioxidánsokban gazdag zöldségek, mint például a brokkoli, a spenót, a káposzta és a zöldségek. Ezekből annyit lehet enni, amennyit csak akar.

Edzés:

Ne feledje, edzés nélkül nem lehet elérni a kívánt alakot! Sőt, még a súlyzókat is igénybe veheti. Edzésprogramja magában foglalja a gyakorlatokat, például a  guggolásokat, a hidakat és a kitöréseket.

Kitörések:

Álljon fel egyenesen lábbal a csípőd szélességével megegyezően. Vegyünk egy óriási lépést előre, a sarok elején, és lassan engedjük le a testünket, mindkét térdet hajlítva. Ne felejtse el egyenesen visszatartani a hátat és a felsőtestet, és ne hajlítsa a térdét 90 foknál messzebbre. Ezután ismételje meg a másik lábbal.

Híd:

Feküdjön le a padlóra hátára.  Helyezze oldalra a karjait, és térdeit hajlítsa. A lábát a váll szélességére kell helyezni. A sarkát a földre nyomva emelje fel a csípőjét a padlóról, és nyomja össze a fenekét, miközben a hátát egyenesen tartja. Lélegezzen nagyokat, miközben végrehajtja ezt a mozgást, és tartsa meg néhány másodpercig. Lélegezzen be, ahogy lassan visszamegy a kiindulási helyzetbe.

loading...