Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Hölgyeim figyelem! 9 smink trükk, ami minden 30-on felüli nőt képes évekkel...

Hölgyeim figyelem! 9 smink trükk, ami minden 30-on felüli nőt képes évekkel fiatalabbnak mutatni!

Szoktál sminkelni? A mai lányok nagyrésze már tizenéves korában elkezdi a sminkelést, majd az életkor előrehaladtával egyre színesebb, és hangsúlyosabb lesz. Van néhány trükk, melyet nem árt ismernie azoknak főleg, akik már túl vannak a 30-on.

1.Megfelelő szempillaspirál

Olyan szempillaspirált kell használni, amely a töveknél vastagít, és kifele a szélekhez haladva inkább nyújtja, és kunkorítja a szempillákat. Kiábrándító tud lenni, ha a szempillák végén bogokban áll a vastag festék. Annak érdekében, hogy szép szempilláink legyenek, többször egymásután húzzuk végig a spirált.

2.Sárga szín

A aranysárga szemhéjfesték megfelelő használta által kellemes csillogást adhat a bőrnek. Természetességet sugallgatunk, ha ezt használjuk, és a hibákat is könnyebben elrejthetjük.

3.Szemkörnyék ápoló

Ha reggelente duzzadt, kialvataln szemekkel ébredünk, érdemes egy ideig kávés pakolást alkalmazzuk. Keverjünk el egy kevés friss kávét egy teáskanál kókuszzsírral, és ezzel kenegessük be a szemünk környékét napi rendszerességgel.

4.Arcpír

Természetesebb hatású lehet az arcunk, ha a púderbe mártunk egy kis kefét, és lefele-felfele görgetjük az arccsontunkon. Nyújtja az arcot, és élénkebbé varázsolja.

5.Szemöldökök

Egy kis kefével időközönként fésüljük át a szemöldökeinket. A rendezettség sokkal szebbé varázsolja az arcot. A kis réseket fessük be a szemöldök színével megegyező ceruzával.

6.Világosabb szemceruza

Ne ragaszkodjunk a fekete szemceruzához, mert nagyon erőszakos hatást kelthetünk általa. A szem színétől egy-két árnyalattal sötétebb szemceruza lehet a tökéletes választás.

7.Púder

A hagyományos púder helyett inkább használjunk szilícium-dioxid (kovaföld) port, sokkal természetesebb hatást kelthetünk vele, és a bőrre sincs rossz hatással.

8.Ajakír

Az életkor előrehaladtával az ajkaink is színtelenebbé válnak. Használjunk mindig egy kis ajakírt, ettől életerősebb, és vonzóbb lesz a látvány.

9.Árnyékolás

Ne árnyékoljuk túlságosan a szemet, mert csak hangsúlyosabbá tesszük ezáltal a ráncokat. Alapozzuk be először a szemhéjat, hogy ne üljön be a redőkbe a szemfesték.

loading...