Kezdőlap EGÉSZSÉG Hölgyeim figyelem! 6 jele annak, hogy rosszul használtuk ezt a ruhaneműt!

Hölgyeim figyelem! 6 jele annak, hogy rosszul használtuk ezt a ruhaneműt!

A nő legjobb barátja a melltartó, amely segít megmutatni női adottságainkat. Azonban nem mindig hozunk jó döntéseket ezzel a ruhadarabbal kapcsolatban!

 

Íme 6 tipp, amelyet érdemes betartani:

Régi melltartó? Kizárva!

Ahogy telnek az évek a melltartók elveszítik rugalmasságukat, mellei pedig zsákként fognak kinézni. Nem vonzó látvány, és hosszú távon visszafordíthatatlan eredményeket hoz.

Bőrpír:

Ha olyan melltartót használ, amely bőrpírt okoz, akkor mindenképpen fontolja meg azt, hogy változtat. Tehát a kapcsot úgy állítsa be, hogy ne illeszkedjen túl szorosan, és kapjon egy kis levegőt a bőr, hiszen ez problémákat okozhat az erekben.

Túl szoros:

Sokan úgy gondolják, hogy ha a hevedereket szorosabbra állítjuk, akkor a mellek magasabbak lesznek és szilárdabbá válnak. De ez nem igaz! Ha ezt tesszük, csak felemeljük a melltartó hátsó részét, túl magasra. Ha ez a heveder lefedi a felső hátat, akkor csak a hónaljunk szenved.

Kis méret:

Kerülje a kis méreteket!  A kisebb méret nem garantálja a jobb megjelenést, sőt hosszú távon mellrákot okoznak.

Minden napra másik:

Ajánlott minden nap más melltartót viselni, mert ez lehetővé teszi a test számára, hogy pihenjen az egyes pántok helyzetétől.

Fém rudak nélkül:

A fém rudaktól mentes melltartó használata megakadályozza, hogy fájjon a tested. Nem jó minden egyes nap ilyen fajta melltartót hordani, mert így a melle lazább lesz, és elveszíti szilárdságát.

A legfontosabb, hogy ne feledje, a melltartó nem csupán szépség kérdése, a saját egészségét kell elsősorban szem előtt tartania!

loading...