Kezdőlap EGÉSZSÉG Hihetetlen! Egy mozdulat és vége az orrdugulásnak

Hihetetlen! Egy mozdulat és vége az orrdugulásnak

Nemcsak megfázás által szenvedhetünk az orrdugulás érzésétől. Sok ember számára ez mindennapos, mert valamilyen légúti betegségben szenvednek. Nem kell a vegyszeres orr sprayt választani, egyetlen mozdulattal ugyanis az orrdugulás megszüntethető!

 

 

 

 

 

Általános utasítások :

  • Az ujjbegyeidet használd
  • Kisebb, körkörös mozdulatokkal masszírozz
  • Ne nyomd túl erősen, hogy fájdalmat érezz

point1

1. pont :

A képen látható 1. pontot, ami az orrlyukaknál található kezdjük el körkörös mozdulatokkal masszírozni. Eközben ne vegyünk levegőt az orrlyukon át. Végezzük el 10-szer ezt a folyamatot, figyeljünk, hogy csak az orrlyukakra hassunk.

2. pont:

Ez a pont ott található, ahol a könnyek kijönnek, magasan az orr legfelső részén. Itt is, szintén 10 alkalommal végezzünk körkörös masszázst. Ha könnyezni kezd a szemünk, nem szabad abba hagyni a mozdulatot.

Hogyan törölje az orrát 1 perc

3. pont:

A fülcimpa mögötti részről van szó, amit nyomj meg, majd engedj el és ezt ismételd meg 10-szer.

4. pont: 

Ez a pont maga a fülcimpa. 10-szer végezzünk el rajta körkörös mozdulatokkal masszázst.

Ennek a 4 akupresszúrás pontnak a masszírozásával érezni kell a hatást, 3 alkalom igazolni fogja ezt. A legjobb eredmény elérése érdekében 10 perc szünet után ismételjük meg a mozdulatokat. A leírt technika egyszerű, biztonságos, és bárhol, bármikor elvégezhető költség nélkül. Ez egy nagyszerű alkalom is egyben, hogy képes légy használni a tested, hogy meggyógyítsd magad.

 

Szerző:tudasfaja.com

 

loading...