Kezdőlap EGÉSZSÉG Ez a házi recept már az első használat után megszünteti az ízületi...

Ez a házi recept már az első használat után megszünteti az ízületi fájdalmakat!

Ha a kor előrehaladtával vagy egyéb más okokból már elég fiatalon ízületi problémáink vannak, amelyek gyötrelmessé teszik a mindennapjainkat,akkor nem kell tovább szenvednünk tőlük, megérkezett ugyanis a segítség!

 

Az alábbi receptet az oroszok már évszázadok óta alkalmazzák és az eddigi vélemények alapján annyira hatékony, hogy már az első használat után -akár- megszüntethető is az ízületi fájdalom. Természetes, minden konyhában megtalálható hozzávalókra van szükségünk az elkészítéséhez, megéri kipróbálni!

Hozzávalók:

  • 1 evőkanál méz
  • 1 evőkanál mustármag
  • 1 evőkanál finom só
  • 1 evőkanál víz

Elkészítése:

Alapjában véve semmi mást nem kell tennünk, mint összekavarni a hozzávalókat addig, amíg krémes állagú krémet nem kapunk és egy műanyag dobozba tenni, ami zárható legyen.

Alkalmazása:

Kenjük be a krémmel a kívánt testrészt és fóliával tekerjük körbe, majd egy meleg sállal tekerjük is be. Tartsuk így 1,5-2 órán át. A legjobb eredmény elérése érdekében egész éjszakán át így hagyhatjuk a krémet és csak reggel mossuk le. 4-5 nap alatt eléri a kívánt hatást, de láthatóvá és érezhetővé válnak az eredmények már az első használatot követően. Ha több napig alkalmazzuk, tartsuk hűvös helyen.

Szerző: tudasfaja.com

loading...