Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Házi barnító spray: egyenletes bronz szín, hosszan tartó barnaság és csak 2...

Házi barnító spray: egyenletes bronz szín, hosszan tartó barnaság és csak 2 összetevő az egész!

Az áhított barnaság elérése nem egyszerű, hiszen napunk javarészét – tisztelet a kivételnek- bezárva töltjük valahol, miközben a feladatunkat teljesítjük. Ha egy nyaralás alkalmával mégis sikerül némi egészséges, napbarnított színt magunkra szednünk, tudjuk, hogy a napi rutinba való visszatérés után nem fog túl sokáig tartani.

Ha szeretnél kipróbálni valami hatékony, mégis természetes barnítási módszert, akkor a következő oldatot neked találták ki. Akár otthon magadnak is elkészítheted, és nem kellenek hozzá speciális összetevők sem.

Lássuk, hogy mire lesz szükséged a házi barnító spray-hez

  • 6 fekete tea filter vagy azonos mennyiségű teafű
  • 1/2 liter víz
  • Természetes vanília kivonat (opcionális)

Hogyan készítsd el?

A dolog pofonegyszerű.

Forrald fel a vizet.

Fogj egy arra alkalmas edényt, helyezd bele a filtereket vagy a teafüvedet és forrázd le a vízzel. Igen, lényegében egy magas koncentrációjú nagy adag teát készítesz. Add hozzá a vaníliát, hagyd oldódni legalább 10 percig, majd szűrd le.

Hagyd a forrázatodat kihűlni, ezután töltsd át egy spricnis flakonba.

Fújd be vele a bőrödet egyenletesen mindenhol.

Magadnak kell kitapasztalnod, hogy mi az a mennyiség, ami hatékony. Érdemes először kevésbé látványos helyen próbálkozni vele.

Ha azt veszed észre, hogy nem eléggé barnít, akkor növelheted a teafű mennyiségét.

Megjegyzés: a barnítás előtt érdemes jó alaposan átradírozni a bőrödet, hogy a hatás még látványosabb lehessen. Ha természetes radírozási módszert szeretnél alkalmazni, szemezgess innen!

tudasfaja.com

loading...