Kezdőlap EGÉSZSÉG Hány órakor szoktál éjszaka felébredni? Az időpont megmutatja milyen betegséged van a...

Hány órakor szoktál éjszaka felébredni? Az időpont megmutatja milyen betegséged van a háttérben!

Vannak, akik kifejezetten rossz alvók, nagyon nehezen alszanak el, vagy éjszaka többször felébrednek. Az álmatlanság egy olyan probléma, amire nem érdemes legyinteni, hiszen komolyabb lelki okai is lehetnek.

Nézzük, mit jelez az, hogy milyen időpontban szoktál felébredni éjszaka!

21.00-23.00 között a stressz miatt nem alszol

A hagyományos kínai orvoslás szerint ebben az órába az epevezeték aktív. Ha érzelmi csalódással küzdesz, akkor ebben a periódusban nehezebben fogsz elaludni. Gyakorold a megbocsátást, az önismeretet, és mondogass magadban pozitív mantrákat.

1.00-3.00 között a harag miatt nem alszol

Ebben az órában a máj aktív. A túl sok düh, az elfojtott harag a ludas amiatt, ha ebben az időszakban nem tudsz aludni. Hogy jobban tudj aludni, lefekvés előtt igyál egy pohár hideg vizet, és meditálj.

3.00-5.00 között- segítő erők

Ez az időszak a szomorúsággal áll kapcsolatban. Ha rendszeresen ilyenkor ébredsz fel, azt jelenti, hogy az Égi erők irányítják az életed, és próbálnak a helyes útra terelni. Hogy gyorsan vissza tudj aludni ezután, lélegezz mélyeket, és imádkozz.

5.00-7.00 között egy érzelmi gát miatt nem tudsz aludni

Ez az időszak a vastagbélhez kapcsolódik. Ha ebben az időszakban nem tudsz aludni, azt jelenti, hogy érzelmi elakadások miatt emésztési problémáid vannak.

tudasfaja.com

loading...