Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Hajnövesztő csodaszer, ami 1 hónap alatt csodát művel a hajaddal!

Hajnövesztő csodaszer, ami 1 hónap alatt csodát művel a hajaddal!

Minden nő álma az, hogy szép, egészséges, és hosszú haja legyen. Nem kell többé türelmetlenkedned, ha hosszú hajra vágysz, inkább próbáld ki az alábbi természetes módszert.

Mindössze 30 nap alatt 15 centit nőhet a hajad a hagyma segítségével. Egy próbát mindenképp megér, hiszen teljesen természetes, és azonkívül, hogy serkenti a növekedést, még ápolja is a hajat. Régen sokkal több hagymát fogyasztottak elődeink, télen zöldség helyett napi rendszerességgel megtalálható volt étrendjükben.

A hagyma értékes összetevőinek köszönhetően pedig nem csak sokkal egészségesebbek voltak, hanem a hajuk is gyorsabban nőtt. A fogyasztáson túl külsőleg, hajpakolásként is alkalmazták a hagymát. Lereszeltek 1-2 fej nagyobb hagymát, majd amennyire csak lehetett kiszorították a levét.

Ezzel a lével pedig bekenték a hajukat, és a lehető legjobban belemasszírozták a fejbőrbe is. Ki kell próbálni ezt a módszert, hiszen nagyon egyszerű, és hatékony. A hagymalével masszírozzuk legalább 5 percen keresztül a benedvesített hajunkat, és fejbőrünket. Végül a pépes, nem túl darabos hagymát is felvihetjük a hajunkra.

Ha turmixgépbe tesszük a hagymát, reszelés helyett, akkor egy könnyen kezelhetőbb masszát kapunk belőle. Ezután borítsuk be fóliával, vagy húzzunk a fejünkre egy tusolósapkát, és maradjunk így 30 percen keresztül.

Mikor lejárt a hatóidő, mossuk meg alaposan a hajunk, ha kell kétszer-háromszor, hogy megszabaduljunk az átható hagymaszagtól. Miután besamponoztuk, hagyjuk állni pár percig, és csak azután öblítsük ki.

Ezt a módszert háromszor egy héten alkalmazzuk, és rövid időn belül látni fogjuk a csodálatos eredményt.

Szerző: tudasfaja.com

loading...