Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP Ha kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben az év második felében,...

Ha kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben az év második felében, most megtudhatod!

A szerelem egy olyan rózsaszín boldog állapot, amelyet legszívesebben egész életünkben birtokolnánk. Ilyenkor szárnyalunk, a lehetetlen is lehetségessé válik, és a világ gyönyörűvé változik. Ki ne szeretne szerelmes lenni?

Most megtudhatod, hogy mire számíthatsz az év második felében szerelmi téren!

Kos

Tele vagy erős érzésekkel, melyekről igen nehezen tudsz beszélni. Át kell gondolnod, hogy kiben bízol meg igazán, és kinek árulod el a legféltettebb titkaid. Augusztus, szeptemberben igen intenzív lesz a szerelmi életed, utána egy kicsit csillapodni fognak a dolgok, és valami véget is ér. Ne aggódj, mert az év vége felé egy újabb izgalmas időszak vár rád.

Bika

Nagyon sok izgalmas dolog vár rád ebben az évben, jó lenne eldöntened, hogy minek tulajdonítasz jelentőséget, és minek nem. Folyton kihívások keresztezik az utad, de ne keseredj el, mert ezek csupán a fejlődésed szolgálják. Szeptembertől pozitív változások várnak rád a szerelemben, légy szemfüles.

Ikrek

Titokzatosság jellemez a következő időszakban, nagyon kevés embernek vagy hajlandó megnyílni, inkább befelé fordulsz. Júliusban kisebb konfliktusokra, és vitákra kell számítanod, de utána végre átadhatod magad a szerelemnek, és nyugodtan élvezheted az életet.

Rák

Nehezen tudod elengedni a múltbeli sérelmeidet, de az idén muszáj lesz megtenned ezt a lépést, hogy felszabadultabban élhess. Ezután sokkal pozitívabb leszel, és a hangulatod is jobb lesz, így a lehetőségek is megnyílnak előtted. Év végére elrendeződnek a szerelmi problémáid is, és tele leszel önbizalommal, újra jól fogod érezni magad a világban.

Oroszlán

Ezt az évet átalakulás, és fejlődés fogja jellemezni, aminek nagyon fogsz örülni, mert úgy érzed, hogy az utóbbi időben kissé elhanyagoltátok egymást a pároddal. Van valami, ami nagyon bánt téged, de nem szívesen beszélsz róla. Ez a feszült hangulat viszont egyáltalán nem tesz jót a kapcsolatotoknak. Július végén nagy változás következik a karrieredben, ami a szerelmi életedről kissé eltereli a figyelmed. Augusztus végén pozitív változásokra számíthatsz, újra átérezheted a felhőtlen boldogság állapotát.

Szűz

Nagyon romantikus időszakra számíthatsz az év közepétől, végre egy kicsit jobban megtanulsz bízni az emberekben, és a párodnak is jobban megnyílsz. Ez pozitív irányba tereli a kapcsolatotokat, és egy harmonikus, kiegyensúlyozott időszak vár rátok. Élvezzétek ki ez a romantikus nyarat, mert ősztől újra beszippant a mókuskerék.

Mérleg

Jó ideje nem alakul szerencsésen a szerelmi életed, számos szakításon vagy már túl, és ez bizony nagyon megviselt. Az év második felében végre változás lesz az életedben. Lehet, hogy szakítani fognak veled, de nézd a pozitív oldalát, mert eljött az idő, és végre megtalálod önmagad. Novemberig minden rendeződni fog, és rájössz, hogy nem feltétlenül kell párkapcsolatban élni ahhoz, hogy boldog lehess.

Skorpió

Augusztus végétől egy igen erős szerelmi vibrálás vár rád, ha párkapcsolatban élsz, akkor igen boldog időszakot fogtok megélni, ha szingli vagy, akkor most találkozhatsz az igazival. Érzelmi hullámvölgyekkel is számolnod kell, de alapjában véve az év végéig minden lecsendesedik körülötted, és kiegyensúlyozott időszak vár rád.

Nyilas

A szerelmi életed vibrálni fog, idén még az is megtörténhet, hogy komoly lépésre szánjátok el magatokat a pároddal. Végre úgy fogod érezni, hogy kiteljesedik az életed, és régebbi sérelmeidet is képes leszel elfelejteni. Szárnyalj, élvezd az életet, hiszen számtalan lehetőséget tartogat számodra.

Bak

Nem csak erre az évre, de az elkövetkező két évre is romantikus időszakot jósolnak neked a csillagok. Ez nem azt jelenti, hogy semmi problémád nem lesz többé, de pároddal mindent sikerül majd megoldanotok. Ha szingli vagy, akkor jó ha az év második felétől nyitott szemmel jársz, mert rád fog találni a szerelem.

Vízöntő

Az év első felében már elindult egy komoly belső átalakulási folyamat nálad, ami az egész további életedet pozitív irányba tereli. Nyár végén úgy fogod érezni, hogy tovább kell lépned. Ez a döntés befolyásolni fogja a családi életedet, de ne ijedj meg, mert minden lépés a te érdekedet szolgálja. Ősszel egy kicsit időt kell adnod magadnak a regenerálódásra, hogy össze tudd szedni magad. Ebben segítségedre lesz egy régi ismerősöd, akivel még az is megtörténhet, hogy szorosabban szövődnek a szálak.

Halak

Úgy érzed, hogy az életben semmi sem lehetetlen, csak akarni kell. Képes vagy mindenkiben észrevenni a pozitív dolgokat, és nagyon optimistán állsz az élethez. Ősszel viszont rájössz, hogy te és a párod nem igazán vagytok ugyanazok a spirituális szinten, és anyagi gondjaitok is adódhatnak. Ezen a nehéz időszakon pozitív hozzáállással hamar át tudtok lendülni, és még hosszú ideig lesztek együtt. Ha szingli vagy, akkor az év második felében meg fogod találni az igazit.

tudasfaja.com

loading...