Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Ha kipróbálod ezt a receptet, soha többé nem vásárolsz drága kozmetikai krémet!

Ha kipróbálod ezt a receptet, soha többé nem vásárolsz drága kozmetikai krémet!

Legalább 15 évet fiatalodtál-mondták az ismerőseim, miután megláttak a tavasz első napjaiban a parkban.

Az biztos, hogy a napsugarak sokat segítenek a téli megfakult arcbőrnek, azonban az elmúlt időszakban egy csodálatos természetes módszert is alkalmaztam. Ebben rejlik a fiatalságom titka!

A lelógó szemhéjakon, a szem alatti karikákon, és ráncokon, bizony már a csodasminkek sem tudnak teljes mértékben segíteni. Ha túl sok alapozót kenünk fel magunkra, még öregebbnek tűnhetünk, és az arcbőrünknek sem tesz jót.

A következő módszert érdemes mindenkinek kipróbálni, aki jó pár évet szeretne fiatalodni. A tojást már hosszú ideje alkalmazzák a szépségápolásban, és kozmetika iparban. Eltünteti a hegeket, pattanásokat, megszabadít a mitesszerektől, simává varázsolja az arcbőrt.

Az alábbi tojásos arcmaszk segítségével a szem alatti karikáktól, és a lecsüngő szemhéj problémájától is megszabadulhatunk.

Mossuk le az arcunk alaposan langyos vízzel, majd töröljük teljesen szárazra. Törjünk fel egy tojást, válasszuk külön a sárgáját, majd mártogassunk bele egy vattakorongot, és ezzel kenegessük be a szemhéjunkat, és a szem alatti/körüli bőrrészt. Várjuk meg, míg megszárad a tojássárgája, majd mossuk le alaposan langyos vízzel.

Ezt a módszert mindennap alkalmazhatjuk, hiszen nagyon hatásos. Csupán arra kell figyelnünk, hogy minden alkalomhoz friss tojást használjunk. Néhány nap múlva látni fogjuk az eredményt, bőrünk teljesen kisimul, megnyugszik, és sokkal rugalmasabb lesz.

Az alábbi videóban néhány hasznos gyakorlatot láthatunk, melyeket rendszeresen alkalmazva, gondoskodhatunk a szemünk egészségéről, és a szem körüli bőr rugalmasságáról. 1-2 percig végezzünk egy gyakorlatot, majd tartsunk néhány másodperc szünetet, mielőtt nekifognánk a következőnek.

Szerző: tudasfaja.com

loading...