Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Ha csodaszép hajkoronáról álmodsz, ezeket a pakolásokat jó, ha kipróbálod!

Ha csodaszép hajkoronáról álmodsz, ezeket a pakolásokat jó, ha kipróbálod!

Hirdetés

Minden nő álma a gyönyörű, egészséges, hosszú haj. Annak érdekében, hogy hajunk irigylésre méltó legyen, tennünk is kell érte. Felejtsük el a vegyi anyagokat tartalmazó hajápolókat, használjunk inkább természetes kencéket.

1.

Hozzávalók:

  • 1 evőkanál citromlé
  • 1 tojás sárgája
  • 2 banán

Alkalmazás:

Keverjük össze alaposan a hozzávalókat, a banánokat előzőleg passzírozzuk szét egy villával. A pépes keveréket alaposan masszírozzuk bele a fejbőrünkbe, oszlassuk el a haj egész felületén. Hagyjuk állni egy fél órát a hajunkon, majd mossuk meg alaposan. Ettől a pakolástól a hajunk fényes, és egészséges lesz.

Hirdetés

2.

Hozzávalók:

  • 1 pohár joghurt
  • 1 pohár narancslé

Alkalmazás:

Keverjük össze a hozzávalókat, kenjük fel a hajunkra, majd maradjunk így egy fél órán keresztül. Ezután mossuk meg samponnal alaposan a hajunk. Ezt a módszert hetente két alkalommal kell megismételnünk. Rendszeres alkalmazás után hajunk teljes egészében megújul, erős, és egészséges lesz.

A természetes összetevőket tartalmazó hajpakolások nem hatnak egy alkalom után. Soha ne adjuk fel, várjunk türelmesen, és egy idő után imádni fogjuk az egészségtől duzzadó hajkoronánk.

tudasfaja.com

Hirdetés