Kezdőlap EGÉSZSÉG Fogj egy ruhacsipeszt és csináld utánam! Örökre hálás leszel ezért!

Fogj egy ruhacsipeszt és csináld utánam! Örökre hálás leszel ezért!

Egy 12 órán keresztül tartó migrénes fejfájás után Elizabeth Hayes minden türelmét elvesztette. A fájdalom enyhítése érdekében elkezdett a neten keresgélni és felfedezett egy eszközt, amely az Aculief névre hallgat.

 

Az eszköz használatával garantálták, hogy az akupresszúrának köszönhetően megszűnik a fejfájás, még a migrénes is. Az eszközt a kézre kell helyezni a mutató és a hüvelykujj közötti részre.

Tökéletes alternatíva

Elizabeth örült, hogy megoldásra lelt, azonban képtelen volt várni, akár napokat is arra, hogy megérkezzen a gyógyeszköz, ezért úgy gondolta, hogy kezébe veszi a sorsát és keres egy hasonló eszközt otthon, ami nem volt más, mint egy ruhacsipesz.

Ugyanolyan módon helyezte fel a kezére, ahogy a reklámozott terméknél látta és csodák csodájára pár perc múlva megszűnt a fejfájása. Annyira ledöbbent az eredménytől, hogy azonnal megosztotta tapasztalatát a világgal a Facebookon.

“Ez a csipesz ma este megmentette az életemet. Mindössze 1 perc után megkönnyebbültem és 20 perccel később elmúlt a fájdalmam.”

A bejegyzése ezután több, mint 25.000 megosztást kapott

Az akupresszúra előnyei
Az akupresszúra a kínai orvoslás egy ősi módszere, amelynek alapját a test bizonyos pontjai és a szervek közötti kapcsolat és energiaáramlás adja. Az akupresszúra segít szabályozni az egyensúlytalanságokat a testben, de itt az akupunktúrával ellentétben nem tűkkel, hanem tompább felületekkel gyakorolnak hatást.

Az LI 4 pont, amely a kézen a mutatóujj és a hüvelykujj között található egyik akupresszúrás pont, segít a fejfájás megszüntetésében, ezen kívül a fogfájás, a nyaki fájdalom, a vállfájás, az ízületi gyulladás, a székrekedés és a másnaposságok enyhítésében is.

Csipesszel vagy anélkül is végezheted:

1 -Helyezd a csipeszt vagy fogj rá a jobb kezed mutató és hüvelykujjával a bal kezeden erre a pontra.


2 -Fejts ki folyamatos nyomást ezen a ponton 5 percig. Ha kézzel csinálod, akkor végezz határozott körkörös mozdulatokat a két ujjaddal ezen a ponton. Ne nyomd túl erősen.

3 -Cserélj kezet és ismételd meg újra.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...