Kezdőlap KIKAPCSOLÓDÁS A férj rájött, hogy a felesége megcsalja, ezért felejthetetlen szülinapi meglepetéssel készült

A férj rájött, hogy a felesége megcsalja, ezért felejthetetlen szülinapi meglepetéssel készült

Hirdetés

Amikor két ember egyesül a házasság szentségében, akkor örök hűséget fogadnak egymásnak. Sajnos egyeseknek nehezére esik ezt a fogadalmat megtartani és a kapcsolat elindul a lejtőn. Rettenetes érzés rájönni, hogy ‘életünk párja’ elárul minket, de ez még nem jelenti a világ végét.

A következő történetben egy Reddit felhasználó osztotta meg, hogyan jött rá, hogy a felesége megcsalja, és hogyan torolta meg a hűtlenségét olyan módon, hogy azt soha nem felejti el.

Hirdetés

“Gyűljetek körém fiúk és lányok, mert most elmesélem nektek hűtlen feleségem történetét és azt, hogyan szúrtam ki vele. Kicsit ugyan hosszú lesz, de egye fene.

Szóval, volt egy fura érzésem, hogy a feleségem megcsal, mivel számtalan erre utaló jelet vettem észre. Folyamatosan röhögött és mosolygott, miközben csetelt, és amikor kérdeztem, hogy ki az, azt állította, hogy az anyukája. Mondanom sem kell, minden este sokáig benn maradt munka után. Amikor hívtam a kollégáit, azt mondták, hogy már órák óta elment. Amikor megkérdeztem tőle, hogy mi folyik itt, csak felnevetett és azt mondta, hogy egyfolytában ezt csinálják egymással az irodában.

Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor elment ‘tejet venni’ éjjel 23:30-kor és nem jött haza egészen hajnali 2-ig. Nos, ha egyetlen bölcsesség van, amit átadhatok több éves tapasztalataimból okulva, az az, hogy ha úgy érzed, a párod megcsal, akkor fogadj egy magánnyomozót. Nagyon jól végzik a munkájukat és olyan bizonyítékokat szereznek, aminek hasznát tudod venni egy esetleges válás során.

A feleségem születésnapja néhány hónapra volt csupán. Tudom, hogy most azt gondoljátok, miért kellett hónapokat várni a szembesítéssel és pont a szülinapján kellett ezt tenni? A válaszom az első kérdésre az, hogy annyi bizonyítékot szerettem volna gyűjteni az ügyvédemnek, amennyit lehetséges, amellett el kellett intéznem egy-két dolgot és találnom kellett egy új helyet is, ahol ezután lakhatok. A második kérdésre pedig az, hogy naná, hogy a szülinapján. Tudjátok, amikor megkérdeztem, hogy mit szeretne csinálni a születésnapján az idén, ragaszkodott hozzá, hogy menjek el a barátaimmal bulizni, mert neki úgyis sokat kell dolgoznia és amúgy sem akar arra emlékezni, hogy öregszik.


Szóval, tudtam, hogy valamire készül, főleg, miután találtam egy üveg pezsgőt két pohárral elrejtve. Így hát tettem, amit tennem kellett. Elmentem a barátaimhoz, úgy téve, mint aki elment bulizni. Miközben ott voltam, felhívtam az anyósomat, apósomat, sógornőmet és a feleségem néhány barátját. Elmondtam nekik, hogy mennyire szeretném meglepni őt, beosonva a szobájába szerpentinnel, dudával és óriási szülinapi tortával. Jól hangzik, nem? Hát vicces volt, az biztos.

Reggel 8:30-kor mindenkivel találkoztunk a lakás előtt. Mind bezsúfolódtunk a liftbe. Az anyukája fogta a tortát, miközben én elmondtam, hogy mindenki a lehető legcsendesebb legyen. Kinyitottam az ajtót, beosontunk a lakásba, egészen a hálószobáig. Az anyuka a tortával a kezében, fülig érő szájjal, mindenkinél egy duda. 

Ahogy kinyitottam a háló ajtaját, mindenki meglepődött. A meglepetés azonban a mi részünkről nagyobb volt, mivel a feleségem ott térdelt kutya pózban a szeretőjével, aki ránk meredt, miközben éppen dolgozott rajta. 

Az anyuka elejtette a tortát, a nővére sikoltozott, az apuka pedig elkezdett ordibálni. Én úgy tettem, mint, aki elborzadt, a barátai pedig próbáltak mindenkit kitessékelni a szobából, miközben kiabáltak rá. 

A feleségem, elnézést, ex feleségem sírt és kiabált, hogy hogy tehettem ezt, miközben a szerető kétségbeesetten igyekezett felkapni a nadrágját és elhagyni a lakást. Mondanom sem kell, hogy ez volt az egyik legjobb szülinapi buli, amit valaha szerveztem.”

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés