Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG Felejtsd el a balerinacipőt! Ha nem akarsz ódivatú lenni, ezt hord 2018...

Felejtsd el a balerinacipőt! Ha nem akarsz ódivatú lenni, ezt hord 2018 tavaszán!

Hirdetés

A balerina cipő évek óta töretlen sikerrel hódított, a hosszú tél után alig vártuk már, hogy végre felvehessük a legújabb, legszebb, legszínesebb példányunkat. Azonban az idén, úgy tűnik, kissé változik a helyzet, leáldozni látszik a balerinacipő csillaga.

Ha igazán menő szeretnél lenni, egy kis időre rejtsd a gardrób aljára, és vegyél fel helyette mokaszint!

Hirdetés

A pótolhatatlan fekete!

Egy fekete mokaszinnal soha nem foghatsz mellé. Az irodába tökéletes választás lehet, de, ha munka után még ebédelni mész, és utána színházba, a kettő között pedig már nincs időd hazamenni, akkor is megfelelő lesz egy fekete mokaszin.

Elegáns, praktikus, kényelmes, stílusos-ennyi talán elég is egy cipőről ahhoz, hogy végleg belopja magát a szívünkbe. Vastagabb szövetkabáttal is nagyon jól mutat, sőt, ha egy színes példányt választunk, pl. sárgát, igazán feldobhatjuk az egyhangú feketét.

Muszáj!

A mokaszin egy olyan darab, amely minden nő gardróbjában kötelezően ott kell legyen. Nagyon sokoldalúan viselhető, éppen ezért csak hálás leszel érte, ha beszerzel legalább egy-két párat belőle. A “mit is vegyek fel ma”-kérdésekben mindig sorsdöntő lehet egy mokaszin.

Színes vagy mintás!

A színes vagy mintás példányok sokkal különlegesebbek, és jobban fel hívják magukra a figyelmet. Nagyon jó párosíthatóak egy farmer-póló-pulóver kombinációval.

Ebben az évben az előrejelzések szerint a legmenőbb cipő a mokaszin lesz!

A fordított bőr vagy vászon példányokban kiválóan tud szellőzni a láb, éppen ezért nyugodtan felvehetjük egy hosszúra nyúlt hétköznapra is.

 

Ha egy színes példányt választunk, az alapöltözetünk legyen egyszínű, de a táskánk, vagy valamelyik kiegészítőnk nyugodtan megegyezhet a cipőnk színével, mintájával.

Itt a tavasz, mokaszinra fel! Kezdjük divatosan ezt a szezont!

tudasfaja.com

Hirdetés