Kezdőlap EGÉSZSÉG Ezt próbáld ki! Egy módszer, ami “felszívja” a fájdalmat a lábadból!

Ezt próbáld ki! Egy módszer, ami “felszívja” a fájdalmat a lábadból!

Főleg az életkor előrehaladtával nagyon sok ember küzd a lábfájással, de napjainkban már nem csak az időseket, hanem a fiatalokat is érinti a probléma.

Míg tehetjük, mozogjunk minél többet, hogy hosszú időn keresztül fiatalosak, és egészségesek lehessünk, és elkerüljenek a betegségek.

Van a lábfájdalom annyira elviselhetetlenné válik, hogy nem csak a hétköznapi teendőkben, de az éjszakai alvásban is akadályozza. Ha ébredtél már éjszaka arra, hogy borzalmasan fáj a lábad, ideges, feszült, és azt sem tudod, hogy mit csinálj vele, akkor tudod, hogy miről beszélek.

Ha nem szeretnéd marékszámra szedni a gyógyszereket, próbáld ki ezt a természetes keveréket. Amint beáztattad a lábad, a fájdalom, mintha kihúznák, pillanatok alatt elmúlik.

Hozzávalók:

  • 2-3 liter forró víz
  • 1 evőkanál folyékony szappan
  • 2-3 evőkanál szódabikarbóna
  • 4 evőkanál tengeri só
  • 10 csepp jód

Alkalmazás:

Töltsük a tálba a vizet, keverjük el benne a folyékony szappant, adjuk hozzá a szódabikarbónát, majd a tengeri sót, és a jódot. 15 percen keresztül áztassuk benne a lábunk.

Ne haladjuk meg ezt az időt, mert az ellenkező hatást érhetjük el vele.

Ez idő alatt el kell múljon a lábfájásunk. Miután kivettük a tálból a lábunk, töröljük meg, kenjük be egy kevés olívaolajjal, húzzunk fel egy pamut zoknit, és bújjunk be az ágyba. Jó, ha este lefekvés előtt alkalmazzuk mindig ezt a módszert.

A tökéletes hatás elérése érdekében 10-12 alkalommal ismételjük meg az eljárást, majd tartsunk egy kis szünetet.

Ha visszeres lábra használjuk, akkor a forró víz helyett, csak meleg vizet töltsünk a tálba.

loading...