Kezdőlap EGÉSZSÉG Ezt az 5 dolgot tenné egy orvos, ha rákot találnának nála!

Ezt az 5 dolgot tenné egy orvos, ha rákot találnának nála!

Hirdetés

Mark Hymen orvos, és egyik barátja nemrég megkérdezte tőle, mit tenne, ha diagnosztizálnák nála a rákot.

Hymen szerint az orvosi protokoll ma nem a betegség gyökereit, csak a tüneteit kezeli, két embernek nem egyforma a betegsége, ezért nem lehet azonos módszerekkel kezelni.

Hirdetés

Hymen megerősítené a saját testét, hogy az fel tudja venni a harcot a betegség terjedésével szemben, így a következő változtatásokat eszközölné életmódjában, amelyek nem biztos, hogy megszüntetnék a betegséget, de mindenképpen lassítanák azt.

1. Feladná a cukrot! A cukor diabéteszt, elhízást okoz és táplálja a rákot. Az első dolog, amit tehetünk, hogy ellenőrizzük az inzulinszintünket. Magas rosttartalmú étrendet kell követnünk, sok bio élelmiszer fogyasztásával.

3. Csökkentené a gyulladásos folyamatokat a testben. Mi köti össze a legtöbb krónikus betegségek, figyelembe véve a rák, valamint a gyulladás. A halak, lenmag, omega 3 zsírsavak nagy mennyiségű fogyasztásával leszorítana minden gyulladást  a szervezetében.

4. Javítani kell a bél egészségét. Probiotikumok, sok zöldségek, fermentált élelmiszerek fogyasztásával.A húslevest is be kell iktatni a bélrendszer egészségének biztosítása érdekében.

5. Távol tartaná magát a méreganyagoktól, amelyek a műanyagban, háztartási szerekben, növényvédőkben, étel adalékanyagokban vannak..Ezek a vegyi anyagok károsíthatják az idegrendszert és növelik a rák kialakulásának kockázatát.

Hirdetés