Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Ezt a természetes szőrtelenítő módszert alkalmazd, ha szeretnél tartósan megszabadulni a nemkívánatos...

Ezt a természetes szőrtelenítő módszert alkalmazd, ha szeretnél tartósan megszabadulni a nemkívánatos szőrszálaktól

Hirdetés

Sok nő és férfi küzd a nemkívánatos szőrszálakkal a test egyes látható részein, ide értve az arcot, a kezeket, a lábakat, a hátsó fertályat, a nemi szervek környékét, stb.

 

Hirdetés

Számos módon meg lehet szabadulni a nemkívánatos szőrzettől, például a gyantázással, borotválkozással, epilálással, a lézeres szőrtelenítéssel. Sajnos ezek a módszerek sok mellékhatáshoz vezethetnek, mint például a bőrirritáció, allergia, bőrpír, szőrbenövés és még a hegesedés is.

Másrészről létezik egy naturális módszer, amely a természetben megtalálható összetevők felhasználásával segít eltávolítani a makacs szőröket.

Szerencsére ez a természetes szőrtelenítés rendkívül hatékony és segít megszabadulni a szőröktől mindenféle mellékhatás nélkül.Mindössze annyit kell tenned, hogy a Kusumba olaj és a Thanaka Por keverékét megalkotod. Ennek a 2 összetevőnek a keveréke egy teljesen természetes ősi módszer, amely tartósan segít megszabadulni a szőrzettől.

Hogyan működik ez a természetes keverék?

A Thanaka Por valójában egy finom por, amely a burmai Thanaka fa kérgéből származik. Régóta használják a bőr puhítására, sötét foltok és egyéb bőrhibák eltüntetésére, ahogyan a nemkívánatos szőrszálak eltávolítására is.

A Kusumba olajat a Kusumba virág magvából, egy speciális sajtolási módszerrel nyerik ki, amely képes rá, hogy eltávolítsa a testszőrzetet és hidratálja a bőrt.A Kusumba olaj és a Thanaka por keveréke képes rá, hogy a hajhagymákat minden nap nagymértékben gyengítse a nagy mennyiségű Thanaka fehérjének köszönhetően. Pontosabban csökkentheti a hajhagymák tápanyagellátását, gátolhatja a haj növekedését és elpusztíthatja a szőrtüszőket, ezáltal végleges szőrtelenítést eredményez. Ez valójában egy gyógynövény alapú szőrtelenítés, amely a szőrszálat lágyabbá és vékonyabbá teszi, és természetes módon gátolja a szőr növekedését.

Ez a szőrtelenítés módszer az egyik leghatékonyabb, legbiztonságosabb és fájdalommentes módja annak, hogy megszabaduljon a testszőrzettől, legyen az bármilyen típusú szőr.

Semmilyen mellékhatással nem jár, és évezredek óta használják mindkét összetevőt az ajurvédikus gyógyászatban.

Hirdetés
loading...