Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG Ezeket a belső konfliktusokat le kell győznöd, ha boldog akarsz lenni!

Ezeket a belső konfliktusokat le kell győznöd, ha boldog akarsz lenni!

A boldogságért meg kell dolgozni, az nem egy olyan dolog, ami születésünktől fogva jár nekünk. Ahhoz, hogy boldogok lehessünk, le kell rombolnunk a bennünk, és a körülöttünk levő korlátokat.

5 belső konfliktus, amellyel mindenképp meg kell küzdenünk, ha boldogok akarunk lenni.

1.Szexuális eredetű konfliktus

Soha nem voltál az egyéjszakás kalandok híve, de most egy hosszú kapcsolaton vagy túl, és úgy érzed, hogy kedved lenne egy nem túl komoly afférhez. Ha közben felüti a fejét a önmagad marcangolása, jó, ha nem tulajdonítasz neki túl nagy jelentőséget, hamar elmúlik ez az állapot.

2.Szerelmi konfliktus

A szerelemmel kapcsolatosan alakul ki a legtöbb belső konfliktus. Van, aki nehezen nyílik meg, mert fél a csalódásoktól, mások falat húznak maguk köré. Ha úgy érzed, hogy a párod már nem igazán törődik veled, elveszítette az érdeklődését, de a te érdelőséded is lankadhat a partnered iránt. Megoldást kell találni ezekre a problémákra!

3.Énkép konfliktus

Ha úgy viselkedsz, ahogy nem várnád el magadtól, és ezért lelkiismeret-furdalásod van. Vagy ha nem vagy megelégedve azzal, amit a tükörben látsz, csalódsz magadban. Próbáld a legnagyobb mértékben elfogadni magad, csak így lehetsz boldog.

4. Elvárások konfliktusai

Ha elvárásaid vannak az élettel, vagy más emberekkel szemben, akkor hidd el, hogy nem tudod elkerülni a csalódásokat. Azonban arra is vigyáznod kell, hogy ne éld az életed mások elvárásainak megfelelően. A belső vívódások megakadályozzák, hogy elégedett legyél az életeddel.

5.Létezéshez kapcsolódó konfliktus

Ez olyasmi, mint az életkrízis, amikor megkérdőjelezed, hogy egyáltalán milyen értelme van az életnek. Ha állandóan azon görcsölsz, hogy az életed tökéletes legyen, akkor nem fogod észrevenni a kis apró boldogságodat, és örökös elégedetlenségben fogod leélni az életed.

tudasfaja.com

loading...