Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Ezek a csillagjegyek gondolkodás nélkül csábítják el a szerelmed! Légy óvatos!

Ezek a csillagjegyek gondolkodás nélkül csábítják el a szerelmed! Légy óvatos!

Hirdetés

Legtöbbször úgy tartják, hogy a férfiak azok, akik csapongó életet élnek, azonban jó, ha tudod, hogy sok esetben a nők hibáztathatók azért, ha egy kapcsolat megromlik. Addig kerülgetik, és csábítják az illető férfit, míg az végül mégis beadja a derekát.

Ha ezekkel a női csillagjegyekkel találkozol, légy óvatos, hiszen bármikor elcsábíthatják a szerelmed, még akkor is, ha már évek óta házasok vagytok.

Hirdetés

Kos

Maximumon, és szenvedélyesen éled az életed. Nem akadály számodra az, ha egy férfi nő, még vonzóbbá válik számodra, ha karikagyűrű villog az ujján. Mindent megteszel azért, hogy meghódítsd a kiszemelt férfit, úgy gondolod, hogy melletted egy sokkal teljesebb életet fog élni, megadsz mindent számára, amire szüksége van. Ez nem jelenti azt, hogy hosszútávon szeretnél vele maradni, amint megszerezted, hamar meg is unod, és más zsákmány után nézel.

Skorpió

Nagyon féltékeny típus vagy, és addig nem nyugszol meg, amíg az általad kiszemelt tökéletes férfit be nem hálózod. Minden pozitív tulajdonságod, és varázslatos erődet képes vagy bevetni a cél érdekében. Ha már kapcsolatban van a kiszemelted, akkor sem jelent ez akadályt számodra. Szenvedélyesen , és mélyen szeretsz, ezért sokáig kitartasz az új szerelmed mellett. Azonban, ha már kapcsolatban élt, akkor választás elé állítod: el kell döntenie, hogy téged, vagy a feleségét választja.

Rák

Nagyon sokat jelent számodra a családod, de ez nem jelenti azt, hogy, ha valaki mást nagyon megszeretsz, akkor ne lennél hajlandó felrúgni akár még egy házasságot is. Leginkább a házas férfiakat szereted elcsábítani. Ha szerelmi bánatod lesz, képes vagy nagyon szenvedni, és nem érted, hogy miért nem rohan a kiválasztottad, hogy megvigasztaljon. Az összes fegyvert képes vagy bevetni azért, hogy megszerezd álmaid férfiját.

Nyilas

Fontos számodra az érzelmek kimutatása, és az intimitás egy kapcsolatban. Nem zavar az, ha egy férfi házas vagy gyereke van, ha egyszer eldöntötted, hogy megszerzed, akkor semmi sem állhatja utad. Határozottan, és céltudatosan haladsz a kijelölt célod felé.

tudasfaja.com

Hirdetés