Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Ez vár azokra a nőkre, akik egy nős férfiba szeretnek bele!

Ez vár azokra a nőkre, akik egy nős férfiba szeretnek bele!

Hirdetés

Egy férfi és egy nő kapcsolata többféleképpen tekinthető kapcsolatnak. Az viszont már egy másik kérdés, milyen is az, amikor egy nős férfi a felesége mellett egy másik nővel kezd viszonyt és ez miképp forgatja fel a harmadik fél életét is.

Mi vár azokra a nőkre, akik egy nős férfibe szeretnek bele? A párkapcsolat- szakértő elárulta a választ!

Hirdetés

1. Egy megtört kapcsolatba lépsz bele

Hízelgő persze, hogy azt érezteti veled a férfi, hogy különlegesebb vagy, mint a felesége. De azt is tudnod kell, hogy aki már szeretőt keres, annak van a háta mögött egy megtört házasság, amiből még nem volt bátorsága kilépni.

2. Te leszel a férfi a kapcsolatban

Az elején még nagyon vadászik rád a férfi, hiszen álmai netovábbja vagy a szerinte unalmas felesége mellett. De aztán eltelik egy kis idő, és rájössz, hogy igazából neked kell rá vadásznod, mert te elérhető vagy, ő viszont foglalt. A végére eljutsz odáig, hogy megcsappan az önbizalmad, bizonytalan leszel a férfi érzéseiben, és úgy érzed, téged nem lehet eléggé szeretni.

3. Egy fantázia kedvéért félreteszed az életed

Te leszel az, aki a konferenciára járó férfit várod a hotelszobában, vagy aki vágyakozik egy nős kolléga után. Azt érdemled, hogy valakinek a legfontosabb legyél, nem csak egy második választás.

4. Ketten kellenek egy rossz házassághoz

A férfin ugyanúgy múlik az, hogy a házassága tönkremegy, mint a feleségen. Ne hidd el, ha azt meséli, hogy csak a felesége a hibás mindenért, mert egy sárkány, és különben is őrült. Valószínűleg a férfinak is vannak olyan dolgai, amik hozzájárultak a házasság romba dőléséhez.

5. A férfi elvan ebben a helyzetben

Gyakran a férfi sosem teszi meg a végső lépést, nem fog elválni, hiába várod. Kettéválasztja az otthoni és a szeretős életét, nem érez feltétlen késztetést arra, hogy válasszon a kettő között. Nem tudod megváltoztatni, ne erőlködj, inkább koncentrálj a saját boldogságodra.

Hirdetés