Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Ez meg mi? Új hajtrend hódít idén ősszel a nők körében! Te...

Ez meg mi? Új hajtrend hódít idén ősszel a nők körében! Te bevállalnád?

A nők nagyon sok gondot fordítanak arra, hogy hajuk egészséges, ápolt, és mindig trendi legyen. Egy gyönyörű hajkorona, öltöztet! Soha ne menj ki az utcára ápolatlan hajjal, nem kell túlzásba vinni, de a rendszeres hajmosásra, és igazításra legalább oda kell figyelni.

A frizuradivat rohamosan változik, lassan minden évszakban más és más hajat “kell hordj”, ha igazán trendi akarsz lenni. Arra azonban érdemes odafigyelned, hogy ne csak a divatnak akarj megfelelni, hanem arcformádnak, személyiségednek, és hajtípusodnak megfelelő frizurát vállalj be.

Jó tudni róla, hogy az idén ősszel a frufru megint menő lesz! Ha olyan arcformád, hogy jól áll neked a breton, akkor irány a fodrász!

Újra és újra mindig visszatér a frufru, most éppen a pónifrizura az uralkodó stílus. Hanyagold egy kicsit a rövid, franciás bretont, részesítsd előnyben a pónit, ehhez annyira hosszú kell legyen a frufru, hogy szinte érje a szemöldököd.

Középen el is választhatod, így akár két oldalt is leérhet bőven a szemöldököd alá.

Viszont, ha neked a rövidebb, esetleg az oldalt fésült típus áll jobban, akkor nyugodtan viseld őket továbbra is.

Gyakorlatilag szinte bármilyen frufru típus divatos, csupán arra légy figyelmes, hogy a számodra legelőnyösebbet viseld.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hey my @uncommonjames lovers…one week until the spring collection launches!! Get ready!

Kristin Cavallari (@kristincavallari) által megosztott bejegyzés,

tudasfaja.com

loading...