Kezdőlap AKTUÁLIS Ez a kisgyerek sírva futott ki a szobájából. Olyat mondott anyjának, amit...

Ez a kisgyerek sírva futott ki a szobájából. Olyat mondott anyjának, amit a nő nem tudott elhinni! (videó)

Egy kisgyerekes anyának nem túl könnyű az élete, főleg akkor, ha gyerekei nem túl nagy korkülönbséggel születtek egymás után. Ha az egyik még csak kétéves, és a másik alig pár hónapos, egészen biztosan kijut az anyukának a napi fejfájásból.

Mit lehet tenni, ha a kicsi éppen éhes, a nagy pedig torkaszakadtából üvölt? Ilyenkor szeretné az anya, ha nem kettő, hanem legalább négy keze lenne.

A kétéves Ellia Anderson éppen szokásos délután álmát aludta, az édesanyja pedig a kisebbik gyereket próbálta elaltatni a nappaliban. Ellia valami rosszat álmodott, és keservesen sírva rohant ki a nappaliba.

Az anya a fejét fogta kétségbeesetten, hogy hogy fog ő most “elbánni” két gyerekkel, amikor hihetetlen dolog történt. A kis Ellia nem az édesanyjához futott vigasztalásért, hanem inkább odabújt a pár hónapos testvéréhez.

Amikor átölelte, és arcával a csecsemőhöz bújt, minden bánata elmúlt, és nagyon hamar megnyugodott. Annyira aranyos ez a kislány, hogy az ember szíve teljesen összeszorul a testvéri szeretet láttán.

Szerző: tudasfaja.com

loading...