Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Érdekel, hogy hány éves korodban fogsz találkozni az igazival? Számold ki a...

Érdekel, hogy hány éves korodban fogsz találkozni az igazival? Számold ki a neved alapján!

Azt, hogy mikor érkezik el az igaz szerelem az életünkbe, egyikőnk sem tudhatja. Mindennek megvan a maga megfelelő ideje. Semmit sem lehet késleltetni vagy sürgetni. Minden abban az időpontban lép be az életünkbe, amikor kell, hiszen minden a törvényszerűségek tökéletes összefüggéseinek eredményeképpen alakul.

Ha kíváncsi vagy, hogy a számmisztika szerint a neved alapján téged hány éves korodban talál meg a nagy ő, akkor kövesd az útmutatónkat és számold ki!

Mit kell tenned?

A neved betűinek megfelelően válaszd ki a hozzá tartozó számokat. Minden betű az abc sorrendjében elfoglalt helye szerinti számot kapja. A számokat addig add össze, amíg végül egy egyjegyű számot nem kapsz eredményül.

Például, ha kapsz egy több számjegyű számot, mint 134=1+3+4=8

Eredmény: 1

Ha ezt a számot kaptad, akkor lehet, hogy nem is gondolnád, de már találkoztál a nagy ő-vel az életedben. Ez egy elég erőteljes szám, így azok, akik, ezt kapják eredményül, már egész fiatalon, akár gyermekként találkoznak az igazival. Nem feltétlen alakul ki ebből a találkozásból szerelem, mélyebb kapcsolat. Előfordulhat, hogy csak idővel döbbentek rá, hogy a másik mennyire fontossá tud válni az életetekben és addig csak egymás létezéséről tudtatok.

Eredmény: 2

Akik ezt a számot kapták, azok már viszonylag fiatalon, a húszas éveik környékén találkoznak az igazival. Ha ez nem pontosan így alakul, akkor jellemzően egy olyan időszakában az életednek, amikor komolyabb fordulóponthoz érkezel, mint a tanulmányaid befejezése, új munkahely szerzése vagy egy új helyre való költözéskor. Ez is biztosítja azt, hogy az új időszak hozta új útra már együtt tudtok rálépni.

Eredmény: 3

Ez az eredmény azt jelzi, hogy neked egy kicsit később toppan be az életedbe az a társ, aki minden elsöprő szerelemmel ajándékoz meg. Előfordulhat, hogy már sok dolgot véghezvittél az életedben és néhány komoly kapcsolaton vagy akár egy váláson is túl lehetsz már. Nagyjából a negyvenes évekre tehető a nagy találkozás, de ne aggódj, mert ez olyan szerelem lesz, ami kárpótol az addig várakozásért.

Eredmény: 4

Ha ezt a számot kaptad, akkor nagy valószínűséggel fiatalon már rábukkantál az igazira és meglehet, hogy az iskolás szerelmed mellett kitartasz életed végéig. Ha ez nem így van, akkor is előfordulhat, hogy egy fiatalkori szerelmed újra felbukkan az életedben és felnőttként teljesen átértékelve a kapcsolatotokat boldogan maradtok meg egymás mellett. Ha sorozatosan vissza-visszatértek egymáshoz, akkor is rájöttök végül, hogy a másik az igazi számotokra.

Eredmény: 5

Az ötös szám azt jelzi, hogy meg kell élned és meg kell értened bizonyos dolgokat egyedül, majd amikor már viszonylag tapasztalt és önálló fiatal felnőtt érett belőled, akkor leszel kész rá, hogy a nagy ő belépjen az életedbe és tökéletes kapcsolat alakulhasson ki kettőtök között. Ez nagyjából a harmincas éveid körülre tehető. Jellemző, hogy munkához vagy hobbihoz kapcsolódóan ismeritek meg egymást.

Eredmény: 6

Ez az eredményt azt árulja el, hogy az igaz szerelem számodra életed késői szakaszában fog elérkezni. Nem kizárt, sőt elég bizonyos, hogy a legjelentősebb dolgokat az életedben már a hátad mögött tudod, mint a házasság a család és lehetséges, hogy életedet boldogan és szeretetben élted le a pároddal. Az azonban sok emberrel előfordul, hogy az igazán nagy szerelem még ilyenkor is felbukkanhat és átértelmezi az addigi kapcsolataidat. Nagyjából hetven éves kor körül történik meg.

Eredmény: 7

A hetes szám fiatalkori nagy szerelemre utal, ami a húszas évek elején bukkanhat fel az életedben. Sajnos vagy nem sajnos, nem tartotok ki egymás mellett sokéig, de emiatt csak az éretlen, tapasztalatlan szellemeteket okolhatjátok és nincs is ezzel semmi baj. Az élet viszont újra és újra egymás karjaiba vezérel benneteket, mert lényegében egymás számára vagytok a legtökéletesebbek, és ha elég érettek lesztek arra, hogy ezt felismerjétek, meg is fogtok állapodni egymás mellett.

Eredmény: 8

A nyolcas szám gazdái nagyon különleges helyzetben vannak, ugyanis a szerelem életük során akár kétszer is rájuk találhat. Jellemzően fiatalabb korban, a húszas éveik környékén és valamivel később a negyvenes éveikben is fellángol bennük a szerelem tüze. Meglehet, hogy ugyanarról az emberről van szó némi kihagyással vagy akár végig egyazon kapcsolatban csak ezen a két pontos hatalmas lánggal égtek majd. Viszont megtörténhet, hogy két különböző emberről van szó és a szerelem minősége nem különbözik egymástól a kettő esetében.

Eredmény: 9

A kilences szám azt fedi fel, hogy az igaz szerelmeddel életed korai szakaszában megismerkedsz, akár kamaszként, viszont ez az ismeretség még sokáig nem eredményez kapcsolatot. A hosszú évek során valahogy mindig közbejön valami, ami a közös utatokat keresztezi, azonban ez idő alatt is megmarad az ismeretség. Végül, a húszas éveitek végén rájöttök, hogy az, aki mindvégig ott volt a közeletekben igazából a lehető legjobb választás lehet az életben.

 

loading...