Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Egyetlen hozzávaló, ami a te konyhádban is ott van csodákra képes a...

Egyetlen hozzávaló, ami a te konyhádban is ott van csodákra képes a szem alatti ráncokkal és táskákkal

A szem alatti táskásodás igen zavaró sok nő számára, hajlandók vagyunk minden trükköt bevetni annak érdekében, hogy szépek, és minél fiatalabbak legyünk.

A táskásodást számos probléma okozhatja, de leginkább a kialvatlanság, stressz, vagy a monitor előtt eltöltött nagyon sok idő okozhatja.

Pihentessük szemeinket minél többet, de, ha nem múlik el a probléma, forduljunk orvoshoz, hiszen különböző betegségek is okozhatják.

Az alábbi módszer segítségével könnyen eltüntethetjük a szem alatti táskákat, karikákat. Egyetlen hozzávalóra lesz szükségünk hozzá, és ez egészen biztosan minden háztartásban megtalálható. Ha van kéznél egy kevés só, akkor már foghatunk is neki az ápolásnak.

Keverjünk el két teáskanál sót, egy fél csésze vízzel, alaposan, míg feloldódik a só. A víz legyen kissé langyos, így hamarabb feloldódik a só, és a bőr számára is kellemesebb.

Mártsunk bele két vattakorongot, és tegyük a szemünk alá. Hagyjuk tíz percig állni, majd mossuk le.

Léteznek még olyan természetes módszerek, melyek gyakorlatilag fillérekbe kerülnek, és pillanatok alatt szebbé varázsolják a szem körüli bőrt.

Ha fekete-, zöld, vagy kamilla teát ittunk, ne dobjuk ki a teafilter, használjuk borogatásnak. Mindig várjuk meg míg kihűl, és csak utána alkalmazzuk. Hagyjuk 20 percig állni, majd mossuk le az arcunk.

Ha van otthon uborkánk, vegyük ki a hűtőből, vágjunk le két szeletet belőle, és tegyük a szemünk alá. Ha már kezdenek felmelegedni az uborkaszeletek, akkor cseréljük frissre.

Ha még mindig nem vagy tökéletesen megelégedve az eredménnyel, készítsd el az alábbi pakolást!

Egy edénybe önts vizet, majd adj hozzá 2 teáskanál zöld teát, Miután felfőtt, még 2 percig főzd, majd vedd le a tűzről. Hagyd kihűlni!

Egy közepes uborkát hámozz meg, turmixold össze, majd keverd el a leszűrt teával. Márts két vattakorongot ebbe a pépes masszába, és tedd a szemedre.

15 perc múlva vedd le a vattakorongot, és mosd le! Csillogóak, energikusak lesznek a fáradt szemeid, és a szem alatti táskásodás is megszűnik.

tudasfaja.com

loading...