Kezdőlap EGÉSZSÉG MOZGÁS Egyetlen gyakorlat, ami többet ér, mint 1000 felülés – Napi 2 perc...

Egyetlen gyakorlat, ami többet ér, mint 1000 felülés – Napi 2 perc és 30 nap múlva látni fogod a különbséget!

A testedet tökéletes formába hozhatod, akár 30 nap alatt és ehhez nem kell tenned mást, mint naponta 2 percet szánni erre a gyakorlatra. Otthon, a szőnyegen is elvégezhető, speciális eszközök és sportruházat nélkül. 

Ha az a célod, hogy izmosabb légy és formáld az egész tested, akkor elég csak plank edzést végezned. Ez a bikini szezon előtt bizony jól fog jönni.

Így plankolj helyesen

Ereszkedj le térdre, majd az alkarodon megtámaszkodva vegyél fel egy fekvőtámasz pozíciót. A fenekedet ne told ki túl magasra és ne is ereszd le túl mélyre.

A nyakad, a hátad, a csípőd és a lábaid legyenek egy vonalban. A felkarod pontosan a vállad alatt helyezkedjen el, ne told előrébb vagy hátrébb ebből a vonalból.

Innentől már csak annyi dolgod van, hogy kitartsd magad adott időintervallumig, ami napi 2 percet jelent. Garantált, hogy 30 nap után látható eredményt érsz el vele, de ehhez az szükséges, hogy minden nap elvégezd, ne hagyd ki a hétvégéket sem.

Ez a gyakorlat erősíti a kar-, a láb-, a far-, a has- és a hátizmokat is. Megdolgoztatja a mély és a felszíni izmokat egyaránt, miközben zsírt olvaszt le rólunk.

Ha kezdő vagy…

Érdemes az első napokon kisebb időintervallumokra bontani a 2 percet, mert bár nagyon egyszerűnek tűnik, valójában igazi erőt próbáló gyakorlatról van szó.

Kezdd 30 másodperccel, pihenj 15 másodpercet, majd ismételj még 3x.

Ha a napok múlásával úgy érzed, hogy jobban bírod, akkor elég ha kettébontva végzed a 2 percet.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...