Kezdőlap EGÉSZSÉG Egyetlen csepp ebből megszünteti a szájszagot, fehéríti a fogakat, megszünteti a torokfájást...

Egyetlen csepp ebből megszünteti a szájszagot, fehéríti a fogakat, megszünteti a torokfájást és még sok más mindent! Neked is van otthon?

Hirdetés

Annak érdekében, hogy fehérebbek legyenek a fogaink, és kellemesebb legyen a leheletünk csupán egyetlen csepp hidrogén-peroxidra lesz szükségünk. Érdemes kipróbálni, olcsóbb, mint egy fogászati kezelés.

A hidrogén-peroxidnak kiváló baktérium-, vírus-, és gombaölő, antioxidáns hatása van, de megszünteti a rákos sejtek szaporodását is. Fontos, hogy használat előtt kikérjük egy szakember véleményét, és csak a megfelelő arányban alkalmazzuk.

Hirdetés

Annak érdekében, hogy fogaink fehérebbek legyenek, mossunk a megszokott módon fogat, majd öblögessünk kb. 10 másodpercen keresztül hidrogén-peroxiddal, ezután alaposan öblítsük ki a szánk tiszta vízzel. Egy héten egyszer, esti fogmosás után végezzük el ezt a műveletet. Egy másik módszer szerint úgy is hatékony a hidrogén-peroxid, ha egy vattakorongot belemártunk, majd ezzel dörzsöljük át a fogainkat. Ezután mossunk fogat alaposan.

A lábgombától is megszabadulhatunk a hidrogén-peroxid segítségével. Hetente több alkalommal töröljük át a problémás területet hidrogén-peroxiddal.

Aknék, és pattanások ellen szintén segítségünkre lehet a hidrogén-peroxid. Töröljük le rendszeresen az arcunk egy hidrogén-peroxidos vattakoronggal.

Keverjünk el egyenlő arányban hidrogén-peroxidot és vizet, és ezzel kenegessük a lábunk, ha körömgombával küzdünk.

Torokfájás ellen keverjünk el ½ csésze langyos vizet, ¼ csésze hidrogén-peroxiddal. Gargarizáljunk vele, és hamar megszabadulhatunk a torokfájást okozó baktériumoktól, vírusoktól.

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...