Kezdőlap EGÉSZSÉG DIÉTA ÉS FOGYÁS Egy különös japán technika, ami az összes hasadon lévő zsírral felszámol pár...

Egy különös japán technika, ami az összes hasadon lévő zsírral felszámol pár nap alatt!

Hirdetés

Ne csak azért törekedjünk a karcsúságra, hogy megfeleljünk a kor szépségelvárásainak, hanem azért is, hogy egészségesek legyünk. Ha túlsúlyosak vagyunk, könnyebben alakulnak ki a betegségeink, és a mindennapi tevékenységeinkben is akadályoznak a plusz kilók.

Egy japán ex-színész, Miki Ryosuke, aki azóta már diétaguru, és étkezési tanácsadó lett, több, mint 4 évvel ezelőtt 44 kilótól szabadult meg egy hét alatt. Ryosuke szerint a titok a légzében rejlik.

Hirdetés

Egy olyan hosszú légzésnek elnevezett technikát mutatott be a világ számára, mely segítségével bárki megszabadulhat a plusz kilóitól. Ha hisszük, ha nem, mégis érdemes kipróbálni!

Ryosuke akkor jött rá, hogy milyen csodálatos hatása van a technikának, amikor a hátfájását akarta meggyógyítani. A légzés segítségével nem csak a hátfájása múlt el, hanem egyik napról a másikra a plusz kilók is olvadni kezdtek róla.
Ki szeretnéd próbálni te is?

A szakember szerint egy speciális pózban kell állni, ami az alábbi képen látható is. Így kell állni 3 másodpercig, majd jön egy hosszú belégézés. Amiután megtelt a tüdő levegővel, 7 másodpercig kell erőteljesen kifújni. Ryosuke szerint a légzés során a szervezetünk több oxigént használ el, így ebből következik, hogy több zsírt éget. Naponta 2-5 percen keresztül tartsunk “levegődiétát”, és így rövid idő alatt megszabadulhatunk a plusz kilóktól.

-tegyük az egyik lábunkat a másik elé, a hátsó lábunkra nehezedjen a több súly. Feszítsük meg a fenékizmunkat. Emeljük fel a karunkat, majd lélegezzünk be 3 másodpercen keresztül.

-engedjük le a karjainkat (a képen láthatjuk, hogy mennyire kell), és közben 7 másodpercen keresztül préseljük ki magunkból a levegőt, vagyis erőteljesen lélegezzünk kifelé.

-ugyanezt a légzést elvégezhetjük úgy is, hogy jobb tenyerünket a hasunkra, a bal kezünket pedig a alul a hátunkra, a derekunk fölötti részre helyezzük.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés