Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Egy hajnövesztő recept, aminek hatásán mindenki elcsodálkozott! Próbáld ki te is!

Egy hajnövesztő recept, aminek hatásán mindenki elcsodálkozott! Próbáld ki te is!

A szép hajkorona nem csak születési adottság, hiszen ez az évek múlásával bizony nagyon meg tud kopni. Ebben nagy szerepe van az egészséges életmódnak, a táplálkozásnak, a környezeti szennyeződéseknek, és a felgyülemlett méreganyagoknak is. Na meg persze a genetikának is, hiszen tudjuk, hogy a legtöbb férfi 40 év fölött már számíthat a hajhullásra.

 

De mit tehetünk akkor, ha már egészen fiatalon bekövetkezik egy nagyon erős hajhullás? Mindenekelőtt próbáljuk megtalálni az okát, hiszen lehetséges, hogy valami komolyabb betegség áll a háttérben. Ezenkívül pedig próbáljuk ki az alábbi, csodálatos hatású keveréket.

Szakemberek szerint a napi 50-100 hajszál elvesztése még természetesnek mondható, azonban, ha már ennél több hullik ki, sőt akár foltokban is, akkor érdemes foglalkozni a problémával. Próbáljuk ki az alábbi hajnövesztő csodaszert!

Hozzávalók:

 

  • fél banán
  • 1 tojássárgája
  • 1 evőkanál méz
  • egy fél pohár sör

Elkészítés:

Tegyük a hozzávalókat egy turmixgépbe, és addig keverjük, míg egy sima, krémes masszát kapunk, majd kenjük fel a hajunkra. Alaposan masszírozzuk bele, egészen a hajhagymákig.

Ha nagyobb hajvesztés, foltosodás problémája áll fenn, akkor erre a területre tegyünk többet a masszából.

Amint elkezd egy kissé langyosodni a fejünk bőre, tudhatjuk, hogy most lépett reakcióba a keverék. Hagyjuk így egy néhány órán keresztül, amennyire időnk engedi, majd mossuk meg a megszokott módon.

Egy héten egyszer ismételjük meg a kúrát, mindaddig, amíg látni fogjuk a hatását. Aki kipróbálta, csodálatos javulásról számolt be, éppen ezért mielőtt kétségbeesnénk, vagy beletörődnék a hajhullásunkba, még egy esélyt adjunk.

Szerző: tudasfaja.com

loading...