Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Egy cipős dobozban találta a kislányt, akit örökbefogadott! Mikor hazavitte nagyon fura...

Egy cipős dobozban találta a kislányt, akit örökbefogadott! Mikor hazavitte nagyon fura lett, amint meglátta a fali órát!

Sok évvel ezelőtt egy kínai állomáson egy cipősdobozba csomagolva találtak egy kislányt. Hosszú időn keresztül senki sem akart értemenni, ekkor már egyértelmű volt, hogy elhagyták.

 

A kislány az állomásról az árvaházba került. Egy amerikai házaspár, Chuck és Kim Walker nagyon szeretett volna gyereket, azonban miután kisfiúkat elveszítették, gondolták, hogy az árvaházból vesznek ki egy gyereket.

A 2000-es évek elején már örökbe fogadtak egy kislányt, és most szerették volna, ha bővül a család. Hallották a cipős dobozban talált gyerek esetét, és úgy döntöttek, hogy azt szeretnék, ha ő is a családjukhoz tartozna.

Miután Chuck és Kim Walker hazavitte a lakásába a kis McKenziet, egy nem várt meglepetésben volt részük. Akkor rájöttek hogy a kislány egy igen különleges kis tehetség.

“Amikor beléptünk az alig egyéves kislánnyal a házba, meghallotta a fali óra zenélését, és elkezdett azt utánozva énekelni”-mondta a házaspár.

“Alig hittünk a fülünknek, hogy milyen pontosan énekelt, mintha egész életében ezt a dallamot hallgatta volna. Már akkor tudtuk, hogy ő egy nagyon tehetsége gyerek lesz”.

A most 9 éve McKenzie már több tehetségkutató, és zenei versenyen vett részt.


Számos díjat kapott, és mindenütt ismerik már a kiemelkedő tehetségű lányt. Az alábbi videóban hallhatod, hogy mennyire tehetséges a kis McKenzie.

loading...