Kezdőlap EGÉSZSÉG Egy áldott növény, ami eltávolítja a bélparazitákat, kezeli a gyomorzavarokat és a...

Egy áldott növény, ami eltávolítja a bélparazitákat, kezeli a gyomorzavarokat és a fáradt lábakat!

A népi hitvilág szerint a növények csodálatos gyógyító tulajdonságaikat az Istentől kapták ajándékba, azért, hogy az emberiség segítségére legyenek.

 

 

A hamvas cipruskát (Santolina chamaecyparissus) évszázadok óta használják különböző gyomorproblémákra, és számos más betegség megelőzésére.

Ismerkedjünk meg vele, és használjuk egészségünk megőrzése érdekében. A mediterrán országokban ételek fűszerezésére is használják, igen különleges ízt kölcsönöz a halak, és tésztafélék számára.

A hamvas cipruság olaj nagyon hatékonyan csökkenti a puffadást, a gyomorégést, a gyomorfekély tüneteit, az emésztési problémákat és a hasfájást.


Az emésztési problémák csökkentésére 7 db. virágból készült teát kell elfogyasztani, naponta kétszer. A szárított növényi örleményből naponta kétszer 1-1 gramm segít megszabadítani a bélparazitáktól.

A hamvas cipruska főzete ajánlott menstruációs problémák, görcsök ellen, túlzott izzadás, és izomfájdalmak csökkentésére.

Külsőleg alkalmazva, csökkenthetjük a lábfáradtságot is. Forraljunk fel 2 liter vizet, majd adjunk hozzá egy kb.


25 centiméteres hamvas cipruska ágat, hagyjuk állni pár percet, majd tegyük bele a lábunk, áztassuk 20 percig. Ezután vegyük ki, de ne töröljük meg, hagyjuk, hogy magától megszáradjon.

A haj ápolására adjunk hozzá egy liter vízhez 60 gramm gyógynövényt, főzzük 5 percig, majd várjunk, míg langyos lesz, majd alkalmazzuk a haj teljes hosszára, és masszírozzuk bele a fejbőrbe is.

tudasfaja.com

loading...