Kezdőlap EGÉSZSÉG DIÉTA ÉS FOGYÁS Edd ezt éjszakára, karcsúbb leszel reggelre! Kipróbáltuk, valóban bevált!

Edd ezt éjszakára, karcsúbb leszel reggelre! Kipróbáltuk, valóban bevált!

Hirdetés

Tisztában vagy vele, hogy meg kellene szabadulnod egy pár kilótól, azonban nem tudod, hogy hogyan csináld. Attól rettegsz, hogy ha valamilyen fogyókúrába kezdesz, akkor állandóan éhezni fogsz. Felejtsd el az önsanyargató fogyókúrákat, fogyaszd az alábbi élelmiszereket, és fogyj könnyedén.

 

Hirdetés

A legtöbb diéta azt ajánlja, hogy este hat után nem szabad enni semmit, mások pedig a kalóriaszámolgatásra, vagy a sportra esküsznek. Az alábbi szabályok betartása nagyon fontos, ha fogyni szeretnél.

Az első étkezés

 

Reggel miután felkeltél az első órában mindenképp reggelizzél, ne halogasd sokáig. Ilyenkor gyakorlatilag bármit ehetsz, örülj, és tankolj fel boldogan, hogy legyen egész napra elegendő energiád.

A következő étkezés ezt követően három óra múlva legyen, de most már nem kell olyan sokat egyél, mellőzd a zsíros, és szénhidrátban gazdag élelmiszereket.

18.00 óra után ne egyél már
A vacsora legkésőbb este hatkor legyen, hiszen, amit ez után ennél, azt már nem tudja feldolgozni a szervezet. Vacsorára ezekből az ételekből válassz: hal, csirke, paradicsom, teljes kiőrlésű gabonák, bab, mogyoró, pisztácia, fokhagyma, zöld hagyma, gyömbér, édes burgonya, spárga, kukorica, lencse, saláta.

Ezek az élelmiszerek elősegítik a gyors égést, nem terhelik meg a gyomrot, reggel pihentebben, és energikusabban fogsz ébredni.

tudasfaja.com

Hirdetés