Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Cukrot tett a samponba, mindenki irigykedve tekint a hajára! Hallottál már erről...

Cukrot tett a samponba, mindenki irigykedve tekint a hajára! Hallottál már erről a furcsa szokásról?

Ha szép, és egészséges hajkoronáról álmodunk, mindent képesek vagyunk megtenni érte. Már számtalan hajápolási módszert kipróbálva találtam rá erre az egyszerű, de hatékony módszerre.

A cukor az egyik legjobb hajápoló szer lehet, könnyű beszerezni, és ráadásul nem túl drága. Nagyon jó hatással rendelkezik haj, és a fejbőr egészségére.

Korpa, és fejbőrhámlás ellen

Mivel a legtöbben száraz bőrre való sampont használunk, egy idő után bőrünk elkezd hámlani, vagy korpásodni. A téli időjárás, főleg, ha nem hordunk sapkát sokkal jobban megviseli a fejbőrünk.

A benti száraz levegő, a kinti hideg egyáltalán nincs jó hatással a fejbőrünkre. Időközönként, akárcsak az arcbőrt, alá kell vetni egy gyors hámlasztásnak, hogy megszabaduljunk az elhalt hámsejtektől, és beinduljon a vérkeringés.

A cukor lehet az ideális megoldás: “Adjunk egy evőkanál cukrot a samponhoz, és így mossunk hajat.

Hatékonyan méregteleníti a fejbőrt, és segít megszabadulni a szennyeződéstől, lerakódásodtól. Ráadásul tápanyagokkal tölti fel a fejbőrt”-állítják a szakemberek.

Megszünteti a zsírosodást

Ha túlságosan gyakran mosunk hajat, akkor felborul a faggyútermelődés egyensúlya, és jobban kezd zsírosodni a hajunk.

Nyomjunk egy kevés sampont a tenyerünkbe, adjunk hozzá egy kanál cukrot, és így mossunk hajat. Mindenképp érezni fogjuk a különbséget.

Egy héten legalább egyszer alkalmazzuk a cukros hajmosást, hiszen nagyon hatékony, és egészségessé varázsolja a hajunk, fejbőrünk.

tudasfaja.com

loading...