Kezdőlap EGÉSZSÉG Csak 1 összetevő az egész és 3 nap alatt az arcüreggyulladás a...

Csak 1 összetevő az egész és 3 nap alatt az arcüreggyulladás a múlté!

A hideg időjárás szinte senkit sem kímél a meghűlésektől, és az arcüreggyulladástól. Ha te is ilyen problémákkal küzdesz, próbáld ki ezt a természetes módszert, és légy egészséges.

 

Könnyen megszabadulhatsz a vírusfertőzéstől, a fájdalomtól, a gyulladástól, és elkerülheted az esetleges szövődményeket.

Ha lehet kerüljük az antibiotikumos, erős gyógyszereket, amíg még nem túl nagy a baj, könnyen meggyógyulhatunk a természet adta lehetőségek segítségével is.

A torma nagyon hatékony lehet az arcüreg-, vagy homloküreg gyulladás kezelésére.Olcsón beszerezhetjük, de, ha szerencsések vagyunk, akkor a saját kertünkben is nő egy csomó belőle. Reszeljünk le 2-3 tormát, tegyük egy befőttesüvegbe, töltsünk rá ecetet, majd jól zárjuk rá a fedelét.

Hagyjuk 10 napon keresztül szobahőmérsékleten állni, közben kavargassuk meg néha. Ezután naponta többször nyisd ki az üveget egy kis időre, és szippants belőle egy jó nagyot.

Csípni fog, és a könnyed is elindul, de jó, ha tudod, hogy ennél hatásosabb módszer aligha létezik.A keverékből tegyél egy kisebb adagot egy géz anyagra, majd helyezd a homlokodra, vagy az arcüregedre. Hagyd ott legalább 15 percen keresztül.

A kezelés minimálisan 5 napig tart, ez idő alatt teljes mértékben megszabadulsz a gyulladás okozta kellemetlen fájdalomtól.

Egy másik módszer szerint 50 gramm reszelt tormát fel kell tenni főni 500 ml vízben. Mikor felfőtt a forró tormagőzzel kell inhalálni. Hajoljunk közel az edényhez, fedjük le a fejünk egy törölközővel, lélegezzünk mélyeket.

loading...