Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Brad Pitt üzenete minden férfinak: Ezt a 18 hibát sose kövessétek el!...

Brad Pitt üzenete minden férfinak: Ezt a 18 hibát sose kövessétek el! Ha bölcsebb lettem volna, most nem lennék egyedül!

Hirdetés

Ha valaki, akkor Brad Pitt tudja, hogy hogyan kell egy gyönyörű feleséget szeretni, majd elveszíteni. Ne csak akkor vegyük észre a nő szépségét, kedvességét, amikor meg kell hódítani, hanem akkor is, minden nap, amikor már hosszú ideje együtt élünk. Csupán ennyi kellene ahhoz, hogy a kapcsolat egy életen át tartson: szeressük és tiszteljük egymást, és önmagunkat is.

Az alábbiakban Brad Pitt 18 pontban foglalja össze, hogy mit kell tenni annak érdekében, hogy a ne veszítsük el házastársunkat. Ő már tudja, hogy mit kellett volna tennie!

Hirdetés

1.Mindig vigyázzunk rá!

Becsüljük, és tiszteljük, hiszen ennél nagyobb kincs, minthogy a feleségünk a szívét adta ajándékba nekünk, nem létezik a világon. Vigyázzunk rá egy életen át, ne legyünk lusták kimutatni a szeretetünket.

2.Vigyázzunk a saját szívünkre

Szeressük önmagunk, és fogadjuk el az életet pontosan olyannak, amilyen. Óvjuk az érzéseinket, a szívünk, hagyjunk egy kis helyet benne a feleségünknek, ami csakis az övé mindig.

3.Legyünk mindig szerelmesek a párunkba

A dolgok egészen biztosan változnak közben, hiszen nincs olyan ember, aki több tíz éven át ugyanabba a személybe szerelmes. De a szerelem lángját fel lehet éleszteni, és megéri! Nézz rá úgy, mint ahogy azt az első találkozáskor tetted.

4.Mindig a legjobb tulajdonságait hangsúlyozzuk

A figyelmünket összpontosítsuk a negatív tulajdonságok helyett a pozitívra. Gondoljunk arra, hogy a világ legboldogabb emberei lehetünk egy ilyen csodálatos nő mellett.

5.Ne próbáljuk megváltoztatni!

Szeressük olyannak, amilyen. Ha megváltozna az idők során, akkor szeressük azt az új személyiséget. De ne akarjuk befolyásolni.

6.Vállaljuk a felelősséget

Erőfeszítéseket kell tennünk azért, hogy egy szebb, és jobb életet élhessünk. Mindent meg kell tennünk felelősséggel ennek érdekében, amit csak tudunk.

7.Ne hibáztassuk soha…

ha mérgesek vagyunk rá. Ezek csupán a mi érzéseink. A mi választásunk volt, hogy ez a nő mellett éljük le az életünk, akkor bizony nézzük olyan szemszögből a kapcsolatot, hogy boldogak lehessünk.

8.Legyünk mellette

Ha boldog, ha szomorú, ha kiszolgáltatott, ha várandós, ha kétségbeesett stb. minden körülmények között legyünk mellette. A női lélek egy nagy érzelemhalmaz, amely a legkisebb rezdülésre is képes változni. Ne ítélkezzünk, ne próbáljuk megváltoztatni, csupán legyünk ott mellette.

9. Ne legyünk durvák

Mosolyogjunk inkább, hiszen a mosoly minden problémára gyógyír lehet. Próbáljuk megérteni, kérjük meg, hogy mondja el, mitől érezni jól magát. Hagyjuk, hogy királynőnek érezze magát.

10. Figyeljünk maximálisan

Amikor vele vagyunk, figyelmünket irányítsuk maximálisan rá. Ne foglalkozzunk semmi mással.

11.Ne legyünk idióták

Ne vétsünk túl sok hibát, fontos, hogy végre tanuljuk meg a leckét, és cselekedjünk helyesen. Igyekezzünk a lehető legkevesebb bosszúságot okozni.

12.Hagyjuk neki személyes teret

A nőnek szüksége van egy kis énidőre, amikor fel tud töltekezni, regenerálódni tud. Nagyon sok feladatot kell ellásson egy nap, éppen ezért hagyjuk megújulni.

13.Legyünk sebezhetőek

Hagyjuk, hogy megismerjen, mutassuk meg gyengeségünket, ismerjük be hibáinkat, és az sem baj, ha néha sírunk is.

14.Növekedjünk együtt!

Itt nem a fizikai izomfejlesztésről van szó, bár persze a test is nagyon fontos. Fejlesszük a lelkünket, tanuljunk, meditáljunk, fejlődjünk együtt a boldogság érdekében.

15.Legyünk őszinték!

A feleségünk előtt ne viseljünk álarcot, hiszen ő úgyis átlát rajta. Az egyszerű őszinteség lehet a boldog élet titka.

16.Ne csináljunk túl nagy dolgot a pénzből!

Együtt vagyunk, egy kapcsolatban, ne viselkedjünk ellenségesen. Próbáljuk közösen megoldani a pénzzel kapcsolatos kérdéseket, itt már nem tét, hogy kinek van több pénze.

17. Ne őrizgessük a haragunk

Soha egyetlen este se feküdjünk le haraggal a szívünkben. A harag, testileg, és lelkileg is megbetegít. Beszéljük meg, bocsássunk meg!

18. Mindig válasszuk a szerelmet!

Semmi sem állhat az utunkba, ha belül boldogság, szerelem, és szeretet tölti be a szívünk.

tudasfaja.com

Hirdetés