Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI “Bárcsak tudtam volna ezeket a házasság előtt” – 14 hasznos tanács egy...

“Bárcsak tudtam volna ezeket a házasság előtt” – 14 hasznos tanács egy elvált nő tollából

Hirdetés

Minden kapcsolat más és minden párnak meg kell állapodnia már előre abban, hogy mit várnak el a jövőtől. A mindennapi élet azonban tele van buktatókkal és csak a kölcsönös erőfeszítések és kompromisszumok azok, amelyek jó házasságot és boldog családi életet eredményezhetnek.

 

Hirdetés

Érdemes megfogadni néhány tippet, amelyet egy olyan nő osztott meg, aki 7 év házasság után vált el a párjától. Tapasztalata révén fedezte fel, hogy mi az igazán sikeres házasság titka egy nő részéről.

1.) Lásd a férjedben a legjobbat

Mindig pozitívan tekints a társadra és ne azokra fókuszálj, amiket nem kedvelsz benne annyira. Azokra a tulajdonságokra összpontosíts, amelyek miatt megszeretted őt.

2.) A szex legyen rendszeres

Amikor a rutin beüt, akkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni a kielégítő szex fontosságáról, azonban ezek a testi kapcsolatok teszik lehetővé, hogy fizikailag közelebb kerüljünk egymáshoz és közösen éljük át a szenvedélyt. Ezenkívül a szex növeli a boldogsághormon szintjét és segíti a pihenést.

3.) Ne habozz segítséget kérni egy tapasztalt személytől

Vannak olyan pillanatok az életben, amikor már képtelen vagyunk egyedül jó döntést hozni és külső segítségre van szükségünk. Ez a helyzet lehet egyéni, de érintheti mindkét felet is. Ha nem működik a kommunikáció, ne restelljetek segítséget kérni.

4.) Hagyd néha egyedül

Annak érdekében, hogy jól működhessen a kapcsolat, hagyd magára időnként a férjedet. Ez nem jelenti azt, hogy nem szeret, vagy nem törődik veled, ha egyedül van, egyszerűen csak foglalkozhat olyan dolgokkal, amikkel akar. Használd ki az időt, hogy ilyenkor te is a személyes hobbidnak élj.

5.) Ne próbáld megváltoztatni

Amikor megismerted a férjedet és igent mondtál neki, azzal minden hibájával együtt fogadtad el. Ne akard megváltoztatni, mert az nem a te dolgod. Ez az ő döntése és felelőssége, hogy jobbá váljon és összhangba kerüljön a lelkiismeretével.


6.) Bókolj neki

A férfiak egója jellemzően nagyon erős, de mögötte sokszor önbizalomhiány áll. Minél többet bókolsz neki, annál boldogabbnak fogod őt látni.

7.) Felejtsd el a gondolatot, hogy nem akar téged

Igent mondott az oltárnál és téged választott maga mellé élete végéig. Azonban egy kapcsolatért ezután is tenni kell. Légy rá érdemes, hogy továbbra is veled akarjon lenni.

8.) Nevess a viccein

A férfiak nagyon elkeseredettek tudnak lenni, ha nem nevetnek a vicceiken, még ha ez nem is látszik. Tehát, ha a párod humora elég gyenge és nem igazán üti meg a mércédet, akkor is próbálj nevetni rajta. Légy te a legjobb közönsége.

9.) Vállald a felelősséget a tetteidért

Felelősek vagyunk a tetteinkért, a szavainkért és a hangulatunkért is. Van, hogy a partnerünk szenvedi el a következményeit. Gondolkodj, mielőtt mondanál vagy tennél valamit, amit később megbánhatsz.

10.) Készítsd el neki a kedvenc ételét

Mindannyian tudjuk, hogy a férfi szívéhez másodsorban a gyomrán át vezet az út. Ha gyakorta elkészíted a kedvenc ennivalóját, akkor biztos lehetsz benne, hogy a maga módján értékelni fogja ezt a gesztust.

11.) Támogasd, amikor szüksége van rád

A nehéz időkben, legyen az szakmai vagy személyes ügy, mindig állj mögötte teljes vállszélességgel. Te légy a legjobb szövetségese. Ez kiemelkedően fontos egy kapcsolatban.

12.) Akarj tetszeni neki

Azokon a napokon is, amikor nem vagy a legjobb hangulatodban és a melegítő alsó az egyetlen darab, amit hajlandó vagy felvenni, próbálj meg szép lenni a kedvéért. Ne várj mindig különleges alkalmakra, hogy kicsinosítsd magad neki.

13.) Légy jelen

Bizonyítsd be neki, hogy mindig jelen vagy és szánd rá az időt, hogy megosszátok egymással a napi történéseket, a jókat és a rosszakat is. Mindig figyelj arra, amit mondani akar neked, amikor megosztja veled az érzéseit. Így tudni fogja, hogy törődsz vele és fontos vagy számára.

14.) Ne emlékeztesd folyamatosan a múltban elkövetett hibáira

Ha még mindig vele vagy, akkor az azt jelenti, úgy döntöttél, hogy megbocsátod azokat a hibákat, amiket a múltban elkövetett. Annak érdekében, hogy jó kapcsolatot tarts fenn a férjeddel ne visszafelé haladj az időben, hanem előre. Ha megbocsátottál neki, azt gondold is őszintén.

tudasfaja.com

Hirdetés