Kezdőlap AKTUÁLIS Bagdy Emőke először szólalt meg fia meggyilkolásáról

Bagdy Emőke először szólalt meg fia meggyilkolásáról

Hirdetés

Az élete legsúlyosabb kihívásával szembesülve, Bagdy Emőke, a sikeres lélekgyógyász és pszichológus, először állt kamerák elé, hogy megossza a mély fájdalmát és beszéljen a gyászfolyamatról, miután meggyilkolták szeretett fiát.

 

Hirdetés

A tragédia október 21-én történt, amikor a 53 éves Császár Zsoltot, Bagdy Emőke fiát, halálra késelték Arizona állambeli Phoenixben.A pszichológus és családja szerint Zsoltot jóindulatú, segítőkész teológusfiút tőrbe csalták, és az áldozat nővére, Császár-Nagy Noémi már korábban is jelezte, hogy testvérét szándékosan csalták a bűncselekmény helyszínére. A gyilkost, az 18 éves Yaalijah E. Jacksont, egy millió dollár fejében engednék csak szabadon.

A rendőrség az esetet már nem indulati gyilkosságként, hanem összetett, csoportosan elkövetett bűncselekményként vizsgálja, és Jackson most furcsa módon ártatlannak vallja magát, próbálva a társaira kenni a felelősséget.

Bagdy Emőke, aki a gyászfolyamatot a lányával, Császár-Nagy Noémivel kezdte feldolgozni, most először beszélt nyilvánosan a tragédia után. A pszichológus elmondta, hogy minden testrészében érzi a fájdalmat és szenvedést, ami a fiának elvesztése miatt érte. A gyászfolyamatot két ember különböző módon élheti meg, és Bagdy Emőke lánya, Noémi, az értékes ember emlékét szeretné megőrizni a világ előtt.Az édesanya a Tények Plusznak adott interjúban elmondta: “Hihetetlen csapás. Elvenni azt, aki a húsom, vérem, sejtemből van, magzatom, testemből test. Ez semmihez sem fogható fájdalom. Erről még beszélni is… belerezdül minden testrészem.”

Bagdy Emőke szakemberként ismeri a gyász és szenvedés mélységeit, és vallomásában kifejezte, hogy a szenvedés egy olyan lelki dolog, amely képes megszállni az embert, és a miért kérdéseivel gyötri az érintetteket. A pszichológus őszintén beszélt érzéseiről, amelyeket a gyász és fájdalom okoz az ember számára.

A tragédia Bagdy Emőke életét mélyen megrendítette, és az interjúban való részvétele segíthet másoknak is megérteni és kezelni a hasonló nehézségeket. A pszichológusnak és családjának a gyógyulást és erőt kívánjuk ebben a rendkívül nehéz időszakban.Hirdetés
loading...