Kezdőlap EGÉSZSÉG Az összes problémánk és szorongásunk a testünkre van írva : A...

Az összes problémánk és szorongásunk a testünkre van írva : A női test jellemző elváltozásai

Minden ember teste más és más. A francia homeopata orvos, Dr. Olivier Soulier szerint testünk elváltozásai nagyban segítenek betegségeink feltérképezésében, és megértésében.

Nézzük, miről árulkodik egy női test!

1.A comb eldeformálódása

Ez a rész a gyerekkorra utal. Ha a comb megereszkedett, elhízott, mondhatni “szétfolyt”, akkor azt jelzi, hogy állandóan rettegünk valamitől, nem érezzük biztonságban magunk. Az is megtörténhet, hogy gyerekkorunkban nem éreztük a biztonságot, vagy az őseink negatív emléke nyomaszt minket (pl. egy szörnyű haláleset). Az ilyen nők erős késztetést éreznek arra, hogy a saját gyerekeiket állandóan étellel tömjék. A csípő, és comb körüli súlyfeleslegtől csak akkor szabadulhatunk meg, ha elfelejtettük a gyerekkori sérelmeinket.

2.Elhízott comb és fenék

A fenék a nőiességet, a comb pedig a gyerekkort, vagy a már saját gyerekekről való gondoskodást jelképezi. A két rész találkozása a házasságra utal. Ha egy nő nem érzi jól magát a házasságában, vagy az emberi kapcsolataiban, akkor fenékre kezd el hízni. Ha nem tud megbízni a partnerében, állandóan bizonytalan, őrlődik, akkor elhíznak a combjai, és a fenéken is lerakódnak a plusz kilók.

3.Narancsbőr

A narancsbőr a házassággal áll kapcsolatban. Kialakulása az otthon elvesztésétől, a személyiség átalakulásától való félelmet, a válástól való rettegést szimbolizálja. A narancsbőr házasságtól való félelem, és a felelősségek elől való menekülés következtében alakul ki.

4.Fogak

A fogak formájából az illető személy és a külvilág kapcsolatára lehet következtetni. A felső fogsor a felnőttkort, az alsó pedig a gyerekkort szimbolizálja. Az első két fog közötti rés a szabadság iránti vágyat, a konfliktusra való hajlamot, és a kreativitást jellemzi. Ha a rés nagyon kicsi, akkor azt jelenti, hogy az illető túlságosan sokat foglalkozik önmagával. Ha az összes fog egy bizonyos szögbe el van dőlve, azt jelenti, hogy az illető nem szereti a konfliktusokat.

5.Ajkak

Az ajkak azt az erőt szimbolizálják, amit a neveltetésünk során kaptunk. A felső ajak az apával, az alsó pedig az anyával való kapcsolatot jelenti. Az ajkak széle a női vonzerőt, és a két szülő közötti kapcsolatot jellemzi.

tudasfaja.com

loading...