Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Tedd fel ezt a szódabikarbóna-almaecet maszkot 5 percre, és megtörténik a csoda:...

Tedd fel ezt a szódabikarbóna-almaecet maszkot 5 percre, és megtörténik a csoda: minden folt, heg, ránc eltűnik az arcodról!

Minden nő álma a gyönyörű, ápolt, és fiatalos arcbőr. De manapság már a férfiak is nagyon sokat tesznek annak érdekében, hogy bőrük szép legyen. Felejtsük el a vegyszerekkel teli ápolókat, kencéket, és krémeket. Próbáljuk ki valami sokkal természetesebbet, és hatékonyt!

 

Arcbőrünk egészségét számos tényező befolyásolja. Az erős napsugárzás, az egészségtelen táplálkozás, a dohányzás, a nem megfelelő vízfogyasztás, a stressz, a hormonális változások, mind-mind befolyásolják arcbőrünk egészségét.

Az alábbi természete alapanyagokat tartalmazó keverék segítségével könnyen helyreállíthatjuk arcbőrünk egészségét. Eltávolíthatjuk a fölösleges szennyezősét, és zsírréteget, de a megfelelő pH-egyensúlyról is gondoskodhatunk. Ha ezt a keveréket használjuk rendszeresen, többé nem kell a pattanásokkal, és a bőrelszíneződésekkel küzdenünk.

Hozzávalók:

  • 2 teáskanál szódabikarbóna
  • 1 teáskanál almaecet
  • ½ citrom
    2 teáskanál víz
    1 teáskanál mézElkészítés:

A vízzel keverjük el az almaecetet, majd lassan adagoljuk hozzá a szódabikarbónát. Addig kavargassuk, míg csomómentes lesz. Ezután adjuk hozzá a mézet, és a citrom levét. Mossuk le az arcunk, majd miután szárazra töröltük, kenjük be egyenletesen a keverékkel.

Hagyjuk állni 5-10 percet, majd mossuk le előbb meleg, aztán hideg vízzel.

Egy héten egy-két alkalommal használjuk ezt a bőrmegújító keveréket. Rövid időn belül látni fogjuk a hatását.

tudasfaja.com

loading...