Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI A szomorú igazság! Ezért szeretnek bele a férjek egy másik nőbe!

A szomorú igazság! Ezért szeretnek bele a férjek egy másik nőbe!

Hirdetés

Miért szeretett bele a férjem egy másik nőbe? Törhetjük a fejünket nagyon sokáig, de a válasz nem érkezik egyszerűen. A házasság iránti elkötelezettség és a jó kommunikáció ellenére továbbra is előfordulhatnak hűtlenségek. Azok a kérdések, hogy “mi siklott félre?” vagy “mit tettem rosszul?” fájdalmasak lehetnek, de talán segíthetnek abban, hogy megtaláljuk a választ.

A mondás szerint a férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról származnak. Bár ez természetesen nem igaz, de mindenképpen azt jelenti, hogy nagyon különbözőek vagyunk. Ez nem titok, de a probléma az, hogy tényleg nagyon ritkán vesszük észre, mennyire különbözünk. Amikor úgy érzi egy nő, hogy minden a legnagyobb rendben, a férfi nem feltétlen.

Hirdetés

Íme, néhány ok, ami miatt a férfiak a hűtlenséget választják.

Barátot keres

A férfiak remélik, hogy olyan nőt találnak, aki érzelmileg bensőséges; egy nő, aki meghallgatja, aki megérti őket, egy nő, aki nem fél semmiről beszélni. Ez a nő nem reagál impulzív módon, megérti őket bírálat nélkül, és nem reagál úgy, hogy: “Mondtam neked.” Ez a fajta nő természetesen a feleségük is lehet. Viszont, ha az ilyen szintű megértés mégis hiányzik, akkor a férfi hajlamos lesz arra, hogy egy olyan nő karjaiban landoljon, ahol ezt megkapja.

A férfiak imádják a játékot

A férfiak olyan nőt kereshetnek, aki nem fél, hogy gondtalan és spontán legyen. A házasság a felelősségvállalásról is szól, függetlenül attól, hogy mennyire jó a házasság. Azok a férfiak, akiket a kötelezettségek gúzsba kötnek, hajlamosak olyan nőt keresni, aki szereti a felelősséget elodázni, aki kicsit gyerekes, és örömmel fogadja a szokásaikat, a sportokat vagy videojátékokat. Ha ez a játékosság és a szórakoztató hozzáállás nincs jelen a házasságban, akkor az megmagyarázhatja, miért lépett ki a férj.

Egy független nőt akar

Ez bután hangzik, de vannak férjek, akik gyakran egy független nőt keresnek. Bár házasságban élnek, de nem ez az, ami igazán akarnak. Olyan nőt keresnek, aki nincs mindig körülöttük és a család körül. Ez eléggé paradox, hiszen mielőtt összeházasodtatok, te is ilyen nő voltál. Lényegében ők olyan fajta emberek, akik mindig azt hajkurásszák, ami soha nem lehet az övék.

Boldog nőt szeretne

A férfiak szeretnék boldognak tudni a nőt maguk mellett. Ha úgy tűnik, hogy ez a boldogság reménytelen helyzet a saját házasságukban, talán keresni fognak egy boldog nőt a házasságukon kívül. Lehet, hogy mindketten boldogok voltatok a múltban, a kapcsolatotok mégsem olyan irányt vett, mint amire a férj egykor számított. Szeretne valakit boldoggá tenni és mivel azt gondolja, hogy téged már nem tud, próbálkozik mással.

Olyan dolgot keres, amit a feleség nem tud megadni

Nagyon önző dolog, ha egy férfi olyan nőt vesz el, olyan nővel köti össze az életét, aki nem felel meg számára tökéletesen. Önző, de sajnos megtörténik. Ilyenkor a nő megsínyli a dolgot. Ezért nagy az esélye annak, hogy ilyen helyzetekben a férfi valaki olyat keres, aki más, mint a felesége. Érdemes tisztázni, hogy melyik félnek mik a vágyai egy kapcsolatban a partnerével szemben.

Gyűlöli a könnyeket

Egyes férfiak azért csalják meg a feleségüket, mert gyűlölik azt a tényt, hogy bűnösek valami miatt. Hogy felelősek a fájdalmakért és a szenvedésekért. Hogy állandóan hibáztatva vannak valami miatt. Ennek az eredménye sokszor félrelépés és válás szokott lenni. Ha a feleség meg sem próbálkozik azzal, hogy időnként a férj szemszögéből vizsgálja meg a dolgokat, hanem örökösen őt hibáztatja mindenért, a férj besokall és vigaszt keres.

Ezeket az okokat nem könnyű elfogadni és megérteni. Nagyon fontos, hogy jobban megismerjük a partnerünket, hogy képesek legyünk mélyen beszélni a kettőnket érintő dolgokról és rendbe hozni, ha valami nem jól működik. Fontos, hogy mindig elsősorban a szeretet nyelvén igyekezzünk a másik felé fordulni, ha valóban úgy érezzük, hogy vele akarjuk leélni az életünket. Ne a hűtlenséget akarjuk megelőzni, hanem azon legyünk, hogy kiérdemeljük párunk szeretetét. Ez következményesen maga után vonja, hogy nem lesz másra szüksége.

tudasfaja.com

Hirdetés