Kezdőlap EGÉSZSÉG A sólámpa gyógyhatásai – a légúti megbetegedésektől a penészes falig

A sólámpa gyógyhatásai – a légúti megbetegedésektől a penészes falig

Légúti megbetegedéseknél, psoriasis és egyéb bőr problémáknál az orvosok elsősorban a tengeri levegőt javasolják. Miért hat egészségünkre és közérzetünkre pozitívan a tengeri és a hegyi levegő?

 

Egészségünkre és közérzetünkre döntő hatással van a belélegzett levegő minősége! A levegő elektromos töltéssel rendelkező részecskékből, úgynevezett ionokból áll.

Az elektromps készülékek, sugárzások, ( mobiltelefon is ! ) légszennyezettség, fűtés,stb elsősorban pozitív töltésű ionokat hoz létre. Ezzel a levegőben felborul az elektromos töltésűrészecskék egyensúlya. Ezt felismerhetjük a poros levegőn, a füst tovább marad a levegőben, levertek, kedvetlenek és erőtlenek vagyunk.

Nincs annál kézenfekvőbb, hogy otthonunk levegőjét egy természetes ionizátor segítségével egészségesebbé tegyük! A sólámpák, sómécsesek pozitív tulajdonságai a természetes ionizáción, az elektromos rezgésen és a kristályos átlátszó felépítésből eredő fényhullámokon alapszanak.

Himalája Indus só  használatát javaslom azoknak, akik egyszerű és szelíd gyógymóddal kívánják kezelni légúti panaszaikat, vagy megelőzni a nátha, allergia kellemetlen tüneteit. A sólámpa, sómécses, vagy egyszerűen csak a nagy darabos só használatával egy olyan lehetőséget ad magának a gyógyulásra, amit csak egyszer kell megvásárolni és egy életen át élvezheti jótékony hatását! Ha Ön használja a sólámpát, egyszerre több feladatot is betölt vele!

  • Mindenfajta légúti panasz – még az asztmás jellegű rohamok is – enyhíthetők, megelőzhetők.
  • Mivel a levegő ioncseréjét is elvégzi, rendkívül jó hatású számítógép használata mellet, vagy olyan helységben, ahol sok az elektromos készülék!
  • Egységesen hat a Test – Lélek – Szellem szinten!
  • Az egész család egészségét karbantarthatja ugyanazzal az eljárással!
  • Sárgás – narancssárgás fényével a felkelő nap színére emlékeztet, így színterápiás kezelésnél is használható!
  • A sólámpa használatával megelőzheti a légúti betegségeket, így nincs szüksége gyógyszerre!
  • Bárki biztonsággal használhatja, csecsemőkortól az élet végéig, mindenkinek jótékony hatású.
  • Ráadásul energiatakarékos, hiszen mindössze egy hűtőgépizzó világít benne!

Még egy fontos tényező:

A Himalája Indus só akkor is hatásos, ha nincsen bekapcsolva a lámpa, hiszen a lámpa adta hő a sótömbök hatását csak intenzívebbé, erősebbé teszi!

Ezért ha Ön nincs otthon,  a sótömbök hatására  a lakásának levegője akkor is olyanná válik, mintha a tengerparton sétálna, vagy amikor egy kiadós zápor után megtisztul a levegő.Ezt a hatást Ön is elérheti, ha hálószobájában, vagy a nappaliban, elhelyezi a sólámpát, sómécsest vagy néhány nagyobb Indus só darabot! Tiszta Forrás webáruházunkban  igényének megfelelően többféle méretből válogathat, a helyiség nagyságától függően akár mécsest, akár kisebb vagy nagyobb sólámpát. Ha Ön eléggé kreatív, nálunk darabos só is rendelkezésére áll, hogy felépítse saját magának a lámpát, sófalat, sóhegyet ……a lehetőségeknek csak a képzelete szab határt! A Himalája Indus só által kibocsátott negatív ionok mennyisége a lakásban elhelyezett só tömegétől függ! Ha nem tud dönteni, hogy milyen méretet válasszon, nézze meg az alábbi táblázatot!

Só mennyisége        Negatív- ion telítettség           Hatókör/ radius

4 kg                                        500 Io/ cm3                   kb: 200 – 250 cm

7 kg                                        600 Io/ cm                  kb: 250 – 300 cm

12 kg                                      850 Io/ cm3                      kb: 300 – 350 cm

20 kg                                     1000 Io/ cm3                  kb: 400 – 450 cm     

Forrás

loading...