Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI INTIMITÁS A hűtlen emberek 5 leggyakoribb jellemzője. A te párodra jellemző valamelyik?

A hűtlen emberek 5 leggyakoribb jellemzője. A te párodra jellemző valamelyik?

Hirdetés

Az egészséges párkapcsolat a szereteten, az őszinte kommunikáción, a tiszteleten és a hűségen alapszik. Sajnos néhány ember több okból kifolyólag nem képes az utolsó kritériumot teljesíteni és ezáltal a többit is aláaknázza.

Ahhoz, hogy megértsd, mi ösztönzi őket, hogy megcsalják partnerüket, felsoroljuk a leggyakoribb rájuk jellemző tulajdonságokat.

Hirdetés

#1 Önbizalomhiányosak

Egy kissé ellentmondásos, de a hűtlen felek valóban eléggé bizonytalanok önmagukkal kapcsolatban. Valószínű ennek a múltban van a gyökere és minden fájdalom, amit elszenvedtek az évek során másoktól, az most a párjukon csattan. Bár lehet számos vonzó tulajdonságuk, az önbizalomhiánynak köszönhetően hűtlenek lesznek, mert úgy érzik, hogy nem elegek a párjuk számára és inkább élvezik mások elismerését az elhagyástól való félelem sötét érzése helyett.

#2 Kifejezetten vonzóak

Nem mondtunk ezzel meglepő dolgot, de ez a leghasznosabb tulajdonság ahhoz, hogy a hűtlenek minél több áldozatot tudjanak szedni maguknak. A tanulmányok azt mutatják, hogy a nők ebből a szempontból gyengébbnek bizonyulnak, mert sokkal nagyobb valószínűséggel van torz képük a fizikai vonzerejükről. A hűtlen férfiaknak a fizikai vonzerejük a legnagyobb fegyverük, mivel alapvetően jobb kép él bennük a fizikai megjelenésükkel kapcsolatban.

#3 Állandóan csábítanak

Nem számít, hogy mennyire jól próbálják takargatni, egyszer úgyis kibukik egy párkapcsolatban a hűtlenségre való hajlam. A helyzet forrása a féltékenység, a bizonytalanság és a félelem. A legrosszabb, amikor a hűtlen fél annyira gátlástalan, hogy a párja előtt kezd el flörtölni és ezt egy ártalmatlan szórakozásnak tekinti.

#4 Túl függőek

A hűtlen emberek az idődet, pénzedet, figyelmedet, energiádat, szeretetedet vagy ezek túlzott mértékű kombinációját igénylik. Ha ezt nem kapják meg maradéktalanul, akkor igyekeznek kicsikarni. Ehhez manipulatív technikákat alkalmaznak. Nem számít, hogy mi mindent teszel meg ezért a személyért, soha nem lesz teljesen elégedett és előbb vagy utóbb rájössz, hogy megtévesztés áldozata vagy. Amikor megkérdezed tőle, hogy miért tette azt, amit, akkor téged fog hibáztatni és arra fog hivatkozni, hogy nem kapott meg mindent tőled, amit megérdemelt volna.

#5 A hűtlen életformát eszményítik

Kevéssé érdekli őket, hogy stabil és boldog párkapcsolatban éljenek. A hűség számukra egy olyan fogalom, amit képtelenek betartani. Ha valamilyen konfliktus vagy probléma merül fel közöttetek, akkor ahelyett, hogy a megoldásra törekedne, inkább fogja magát és belerohan egy másik személy karjaiba, ahol sokkal kényelmesebben érezheti magát.

tudasfaja.com

Hirdetés