Kezdőlap AKTUÁLIS A fodrász nem volt hajlandó levágni a 16 éves lány haját, ezért...

A fodrász nem volt hajlandó levágni a 16 éves lány haját, ezért sírni kezdett… 13 óra múlva felismerhetetlen!

Hirdetés

Kayley Olsson egy ismert fodrász az Egyesült Államokban, Iowa államban, akit rengetegen keresnek fel azzal a céllal, hogy más frizurát szeretnének, de egyik nap egy olyan személy ment hozzá, akinek ennél egy kicsit többre volt szüksége.

“A mai napon találkoztam életem egyik legnagyobb kihívásával. Egy nagyon komplikált vendégem volt, egy 16 éves lány. Szegény, annyira depressziós volt, hogy már reggelente a felkelés után a haját sem akarta megfésülni. Már évek óta szenvedett depresszióban saját elmondása szerint.”

Hirdetés

Néhány hét múlva már iskolába kellene mennie, ezért úgy döntött ma fog fényképet készíttetni az iskolai papírok miatt. Mikor bejött hozzánk, csak annyit mondott, “vágjátok le az egészet, már annyira fáj, ha fésülöm.” Már nem tudta, mihez kezdjen magával.

Mindent megtettünk azért, hogy ennek a lánynak megmaradjon a haja. Mindenkinek szeretném elmondani, hogy a MENTÁLIS EGÉSZSÉG egy nagyon fontos dolog. Bármilyen korú embernél előfordulhatnak ezzel kapcsolatban problémák.

SZÜLŐK: Foglalkozzatok a gyerekkel és ne mondjátok neki, hogy tegye magát túl valamin, amin nem tudja magát túltenni. Egy gyerek soha nem érezheti magát annyira elhanyagolva, hogy még ahhoz sincs kedve, hogy a haját megfésülje.

Tegnap 8 órát, ma pedig 5 órát töltött a szalonban az a lány és végre mosolyt tudtunk csalni az arcára. Végre úgy érezte, ő is ér valamit. Utolsó szavai ezek voltak, mielőtt hazament volna:

“Ma biztos, hogy mosolyogni fogok a fényképésznél, mert úgy érzem ma újra saját magam vagyok.”

Megérte 13 órán át keményen dolgozni, hiszen a lány most jobban érzi magát és már több mint 200.000 ember reagált a fodrász bejegyzésére ami bátorító lehet a fiatal lány számára!

Forrás:buzzblog.eu

Hirdetés