Kezdőlap EZOTÉRIA A Bikát fog- és veseprobléma gyötri, az Oroszlán túlhajszoltsága eszméletvesztést okoz, a...

A Bikát fog- és veseprobléma gyötri, az Oroszlán túlhajszoltsága eszméletvesztést okoz, a Vízöntő elkapja az influenzát

A te egészségedet is kikezdik a bolygók?

 

Egészséghoroszkóp 2019. február 18-24.

Kos

(III. 21.–IV. 20.)

Tervezze meg a szabadidejét! Határozza el magát, hogy szórakozni fog, és foglalkozzon olyan dolgokkal, amik pihentetőek és megnevettetik önt. Annál teljesebbnek és természetesen annál egészségesebbnek fogja érezni magát, minél több boldog és érdekes emberrel veszi körül magát. Ha a feladatait is érdekesnek tudja felfogni, akkor örülni fog még a nehéz kihívásoknak is. Akkor nem kell betegnek lennie. Legyenek a jelszavai: a Jókedv és a Nevetés!

Bika

(IV. 21.–V. 20.)

Uralkodó bolygója a Szaturnusszal és a Plútóval is együtt áll ezen a héten. Ez a konstelláció egyszerre teszi önt bőbeszédűvé és zárkózottá, rendhagyóvá és konzervatívvá. Fontos, hogy mint mindig, most is megtalálja a mértéket. Különben a csapongása a vese és fogak tájékán megmutatkozó kellemetlen tünetekként jelentkezhet. Érdemes beiktatnia egy fogászati kezelést, a lehető legmodernebb eszközök felhasználásával.

Ikrek

(V. 21.–VI. 21.)

Kaotikus lelkiállapotokat élhet meg továbbra is, de ez most már csak előszele a végső nagy tisztulásnak. Valamilyen eszme- vagy hitrendszer is kapaszkodót nyújthat önnek, de nem kell minden kérdésére azonnal választ találnia. Ebben rejlik ugyanis a szabadsága, és ezt is értékelnie kell. Az esetleges felbukkanó betegség is rejtett figyelmeztetés lehet. Ha köhög, tüsszög, az felhívás a magányos elmélyülésre.

Rák

(VI. 22.–VII. 22.)

A Szaturnusz gátlásai miatt úgy érezheti, hogy a cselekedetei, törekvései állandó szigorú felügyelet alatt vannak. Ezért lassítani kénytelen, hiszen tökéletességet várnak el öntől. Nem baj! Önnek ugyan mindene a gyorsaság, de ez most kapkodásnak minősülhet. Ami, akár balesetveszélyt is rejtegethet magában. Elsődleges lenne hát, hogy le tudja nyugtatni az elméjét. A most-ba való belefeledkezés lenne a lecke. Ne siessen sehova! Ott van a csoda, ahol most van!Oroszlán

(VII. 23.–VIII. 22.)

A hét elején a Hold tesz látogatást önnél, ami jó esetben csak nagyon, talán mértéken felül is álmodozóvá teszi. Jellemző lehet a tavaszi fáradtság szokásos érzése, amit dupla vitaminkúrával orvosolhat. Rosszabb esetben azonban szédüléses, sőt, akár eszméletvesztéssel járó időszakok lehetnek az életében. Jellemző lehet a szorongás, a bizonytalantól való félelem érzése. Ne orvosolja ezt mértéktelen alkoholfogyasztással! A meditációs zene, a tánc segítenek ellazulni.

Szűz

(VIII. 23.–IX. 22.)

Nyugtalan és változékony, és ennek legnagyobb veszélye, hogy hajlamos lehet túlhajszolni magát. Próbálja meg a tevékenységét legalább időben korlátozni! Ez azonban lehetetlen, ha a munkáját az otthonába is magával hurcolja. Úgy látszik, önnek a pihenést is erőltetnie kell. Annál is inkább, mert szervezete lemerülőben van. Hajlamosabb lehet a fertőzésekre, főleg, ha az ideje nagy részében nagyon zsúfolt helyeken kell lennie. A friss levegőn való séta egészségesebb lehet, mint a buszozás.

Mérleg

(IX. 23.–X. 22.)

A bölcselkedéssel való foglalkozás különleges felismerésekre vezetheti önt: mondhatjuk megvilágosodásnak is, de nevezhetné egyszerűen úgy: békére lelt. Eddig kételyekkel volt tele, s most rájött, hogy éppen ezek miatt a kétségek miatt veszítette el a derű érzését. Ha visszatér a környezet és a társadalom megbecsüléséhez, amiben él, akkor ön is sokkal boldogabbá és egyben megbecsültebbé válhat. Visszatalálhat az egészség útjára is. Akár vegetáriánussá is lehet, az élet tisztelete miatt.

Skorpió

(X. 23.–XI. 21.)

A szemléletén sok múlhat most: ha nemcsak mindig a rosszat, az elfogadhatatlant szemléli, hanem az élet csodáit is észreveszi, akkor örülhet mindennek. Talán a rossz, akár egy betegség is azért esik meg önnel, hogy más irányba terelje a szemléletét vagy a tetteit is. Ha szívből kiáll a céljai mellett, és hisz is abban, hogy elérheti azokat, akkor az akadályokat is csak érlelő időnek fogja megélni. A belső béke megtalálásához vezető út néha gátlásokon, akár betegségeken át is vezethet. De vehetne ki mondjuk szabadságot is!

Nyilas

(XI. 22.–XII. 21.)

A Jupiter magas rezgései a segítségére lehetnek abban, hogy minden pillanatban szeretetet és melegséget tudjon sugározni magából. Ezzel nem csak a környezetében élőket védheti meg az esetleges meghűléstől vagy lázas betegségektől, de önmagát is. Ha megérti, hogy ön sem különálló lény, hanem különleges és elválaszthatatlan kapcsolatban áll a létezők egészével, akkor azt is megértheti, hogy az ön egészséges életfelfogása a környezetében élőkre is hatással van.Bak

(XII. 22.–I. 19.)

Úgy mesélik a mítoszok, hogy az aranykorban az emberek sokat szórakoztak és nevettek együtt. Örömüket lelték a sportban és a játékokban. a táncban és beszélgetésekben, a nagy társaságokban. Ez azért is jó, mert ilyenkor kicserélődnek az emberek közötti energiák. A szórakoztató életvitelre kellene kissé visszaállnia: a túl sok kötelezettség szomorkodóvá és aggodalmaskodóvá teszi önt, ha nem talál néha kiutat. Ellenben, ha így tesz, a kötelesség is könnyűvé válhat.

Vízöntő

(I. 20.–II. 18.)

Az influenza veszély még nem, hogy nem múlt el, de az uralkodó bolygójával együtt álló Mars azt jelzi, hogy az ön számára tán még csak most jött el igazán: előzze meg a bajt vitaminokkal, egészséges táplálkozással, és meleg ruhákkal! Ha mindez mit se használ, az azért is lehet, mert a betegség házában járó Uránusz hatására nagyobb a mozgásigénye, ám ugyanakkor mégis több pihenésre is szüksége van. Aludjon sokat, és az aktivitást, sportot keresse az új helyszíneken!

Halak

(II. 19.–III. 20.)

A hét elején még nehéz lesz összeegyeztetnie az érzelmi életét a racionális meggondolásaival. A külvilággal folytatott folyamatos konfrontálódás ezért toroktájéki tünetekkel is járhat, vagy izületi panaszokat is okozhat. Ez annak a jele, hogy nem tudja kifejezni magát, avagy gúzsba kötve érzi magát. Könnyebben kellene vennie az életet, és visszaemlékeznie a gyermekkori játékosságára. Ezzel visszanyerheti tudatának magasabb rezgésszintjét, boldogabb, egészségesebb lehet.

Forrás:blikkruzs.blikk.hu

loading...