Kezdőlap EGÉSZSÉG A 10 leghatásosabb gyógyító ásvány – Így használd őket, hogy gyógyító erejük...

A 10 leghatásosabb gyógyító ásvány – Így használd őket, hogy gyógyító erejük hasson!

Az ásványok gyógyító erejét gyakorta szokták alkalmazni. Fontos, hogy az adott ásvány a test közelében vagy azzal kontaktusban legyen, akár ékszer formájában.

Az ásvány egyfajta csatornát jelent a gyógyulási folyamat számára. Segíti a pozitív, gyógyító energia áramlását a testben és kivezeti a negatívat. Megelőzés és gyógyítás céljából is szokták alkalmazni.

Minden ásvány különböző hatással rendelkezik, ezért érdemes tudni, hogy melyiket mire lehet használni. A következőkben a 10 leghatásosabbat soroljuk fel.

1 – Ametiszt

Másnaposság és részegség esetén jó hatást fejt ki a szervezetre. Emellett azt tartják róla, hogy segít kapcsolódnunk spirituális valónkhoz és a szellemi képességeket is erősíti.

2 – Rózsakvarc

A szerelem kristályának tartják. Ez az ásvány segíti a vonzalom erősítését és a szerelem fellobbanását, ugyanakkor védelmezi a párkapcsolatokat. Segít a szív fájdalmát enyhíteni csalódottság esetén.

3 – Pirit

Ez az ásvány segít minden negatív energiát elűzni és a fizikai veszélyek ellen is véd. Az intellektust növeli és a memóriát is erősíti.

4 – Tigrisszem

Segít fenntartani és növelni a gazdagságot, jólétet. Stressz esetén segíti a megnyugvást és a megértést, emellett növeli az éberséget.

5 – Hematit

Ez a különleges ásvány segít egyensúlyt, harmóniát hozni az életedbe. Jó választás, ha trauma ért és szeretnél nyugalmat lelni. A feszültség és a szorongás negatív érzéseit is elmulasztja.

6 – Smaragd

Ez az ásvány a sikeres szerelem szimbóluma. Támogatja a kocentrációs képességet, elvezeti a negatív energiákat, erősíti a lojalitást és fokozza az érzékenységet.

7 – Citrin

A citrin egy melegséget és pozitív energiát sugárzó ásvány, amely jó szolgálatot tesz abban az esetben, ha feltöltődésre vagy megtisztulásra vágysz. Segít a negatív energiák kivédésében is.

8 – Cölesztin

Nagyszerű nyugtató és kiegyensúlyozó energiával rendelkezik. Sokan beszámoltak róla, hogy segít felidézni az álmokat. Tisztulást és békét jelent a szervezet számára.

9 – Kvarckristály

Tiszta, erőteljes energiát sugároz. Segít fokozni az éberséget és serkenti az agyműködést. Érdemes alkalmazni, ha kimerültnek érzed magad mentálisan és/vagy fizikailag.

10 – Sivatagi rózsa

Meditáció közben szokták alkalmazni. Segít múltbéli és jövőbeli életek eléréséhez. Mentális megtisztulást, éberséget és intuíciót erősítő ásvány.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...