Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Ti hogy ölelitek meg egymást? Ilyen sorsra van ítélve a kapcsolatotok!

Ti hogy ölelitek meg egymást? Ilyen sorsra van ítélve a kapcsolatotok!

Hirdetés

Kutatások szerint napi 4 ölelés elegendő ahhoz, hogy immunrendszerünk egészséges legyen, kiegyensúlyozott, és boldog életünk legyen. Van, aki nem szereti, ha megölelik, mások pedig szeretethiányban szenvednek, ha hosszú időn keresztül nem öleli meg senki őket.

Az alábbi öleléstípusok közül válassz ki egyet, amelyik a legjobban tetszik neked, és megtudhatod, hogy milyen a viszonyban vagy a partnereddel.

Hirdetés

A-barátságos

Visszafogott, és tartózkodó ez az öleléstípus. Megöleled, de még benne van a fejedben, hogy, ha valami nem úgy sül el, ahogy szeretnéd, kilépsz a kapcsolatból. Nem fejezed ki addig őszintén az érzéseit, amíg nem érzed biztonságban magad a kapcsolatban.

Szeretnéd teljes mértékben ismerni partnered érzéseit, és szándékait, és csak utána nyílsz meg te is. Lehetséges, hogy ez a viszony megmarad inkább barátság szintjén, de azért érdemes minden energiát és őszinteséget belefektetni, ha őszintén tetszik az illető.

B-szerelem első látásra

Ez egy ún. második típusú ölelés, ami már nagyon intim, és romantikus. Mindent elárul a kapcsolatról, itt látszik jól, hogy több van köztetek, mint barátság. Leginkább a romantikus filmekbe láthatunk ilyen önfeledt, és elvakult ölelést.

Érződik a szenvedély, és a lángolás, a rózsaszín köd mindent elborított. Mielőtt teljesen megvakulnál a szerelemtől, próbáld meg egy kicsit racionálisabban szemlélni a dolgokat. Nehogy később csalódás érjen.

C-nem bízol senkiben

Ha valakibe két kézzel kapaszkodunk, teljesen elhagyva magunk, akkor azt jelenti, hogy nem bízunk nagyon a világ jóságában, de legfőképp az önbizalommal állunk hadilábon.

Lehetséges, hogy már több csalódás ért az életben, de akkor is próbálj meg egy kicsit jobban bízni az emberekben, és hagyd közelebb kerülni a szívedhez azt, aki fontos számodra.

D-legintimebb ölelés

Két igazán szerelmes ember ölel így, aki hosszú ideje nem látta egymást. Ha egy olyan személlyel találkozol, aki nagyon közel áll hozzád, kész vagy átadni magad teljesen neki.

Közelében nem tudod visszafogni az érzéseidet, és ez így van jól. Könnyen meg tudod hódítani az imádott személyt, és örökre össze is köt benneteket a köztetek húzódó erős szál.

tudasfaja.com

Hirdetés